2777
2789
عنوان

عیدی دختر

398 بازدید | 26 پست

سلام .کسی هست لینجا عقد کرده باشن بعد بخاطر این کرونا عیدی براش خریدن اما خانواده همسرشون عیدی تیاوردن گفتن بخاطر کرونا 

اما همسرشون طلل سنگین بذاش خریده باشه 

نکنه ناراحتی ازینکه نیاوردن تو این شرایط؟ 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عشق طلا هستم   میشه عکس بدی   دلمون واشه

هنوز نداده بهم چهارشنبه سوری رسم داریم بیارن ک خودش تنهایی میاره  اورد میزارم حتما تگ میکنمت

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
اره  خودم ناراحت نیستم اما میگم بد نیس ب نظرتون  حرفش درسته

من دقیقا میخاسم همین تاپیکو بزنم ک زحمتشو کشیدی

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
اره  خودم ناراحت نیستم اما میگم بد نیس ب نظرتون  حرفش درسته

اتفاقا اونا هم میخواستن بیارن شما نباید اجازه میدادی 

به خاطر خانواده خودتم شده 

خطرناکه بابا جدی بگیرید 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
چ جوری عکسش بزارم .تو این یک مده بیست تومن طلا خریده برام 

مبارکت باشه عزیزم 

تو قسمت ارسال نظر بزن رو گزینه عکسا بعد برو تو گالریت عکسو بذار

99/9/9 خونه خودمم انشالله😍😍یه صلوات مهمونم میکنی 🙏🙏