2777
2789

از شرم کارهای غلط آب میشویم

روزی که در  نگاه  تو  افتد نگاه

اللهم عجل لولیک الفرج 

کاربران گرامی اگرمشکل دارین حاجت دارین مریض دارین وهرچیزدیگرفقط وفقط روی بیاوریدبه وقت سحرگاه..... خدارودروقت سحرگاه بخوانید.... دعا. نماز. وهرچیزدیگررادروقت سحرگاه به جااوریدوبااودردودل کنید به خدای خوبم قسم که بهترازاین سراغ ندارم برایتان......ازنمازشب غافل نشین..... خدارودروقت سحرگاه پیداکنیدکه ازهروقت دیگربیشتردرکنارتان احساسش میکنید... اللهم عجل لولیک الفرج 10صلوات برای ظهوراقاامام زمان (عج) 10صلوات به نیت همه کاربران این سایت.....التماس دعا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جمـعــه را سرمــه کشیدم که مــگر برگـــردی
با همان سیصد و دلتنگ نفر برگــــــــــــــردی

زندگـــی نیست ممــات است ، تورا کم دارد
دیدنت ارزش آواره شدن هـــــــــــــــم دارد

فقط خدا 

طاقتم طاق شد و از تو نیامد خبری

جگرم اب شد و از تو نیامد خبری

عاشقان که مدام از فرجت میگفتن

عکسشان قاب شد و از تو نیامد خبری

ان معی ربی.اللهم الرزقنا زیارت الحسین فی الدنیا و شفاعته فی الاخره
این از سروده های خودمه عزیزم البته طولانیه اما من این بیت را میگذارم .  درروصف امام زمانم ...

ممنونم و آفرین که درباره امامت شعر میگی فقط میشه بپرسم چندسالتونه و تحصیلاتتون چیه؟ 

این از سروده های خودمه عزیزم البته طولانیه اما من این بیت را میگذارم .  درروصف امام زمانم ...

چقدرررر قشنگ و دلنشین بود عزیززززم .عالی بود اگه دوست داری کاملشم بزار اگر از نظر استارتر عزیز مشکلی نباشه

فقط خدا 
ممنونم و آفرین که درباره امامت شعر میگی فقط میشه بپرسم چندسالتونه و تحصیلاتتون چیه؟ 

خواهش میکنم گلم  ۳۸ سالمه و کارشناسی علوم تربیتی دار مربی مهد هستم گلم. البته کلا طبع شعری خانواده مادریم خوبه . اگه تعریف ازخود نباشه عزیزم 

چقدرررر قشنگ و دلنشین بود عزیززززم .عالی بود اگه دوست داری کاملشم بزار اگر از نظر استارتر عزیز مشکلی ...

نظر لطفتونه گلم نوش نگاهتون. اگه اشکال نداشته باشه میگذارم مینویسم الان میگذارمش عزیزم. چشم