2777
2789
عنوان

خاسگار

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله . سالها پیش . 

چرا پسرا دیگه برای یه دختر نمیجنگن چرا هیچ کس پیدا نمیشه یه دختر بهش تکیه کنههه بگه حواسم بهش هستت من به خاطر اون نه مهریه نه جشن عروسی نع زلا نه خرید نه کوفت نه زهر مار هیچییی نمیخاستم اما اون اخماشوو کرد توهم برای من واسه به مدضوع  ساده   هیچ وقت نگفت حالا که خانوادش نمیزارن بیاد تهران خوب یک ساعتو نیم من میرم پیششششش نگفتتتا

فقط اخماشو کشید توهممم

خورد شدممم

چرا پسرا دیگه برای یه دختر نمیجنگن چرا هیچ کس پیدا نمیشه یه دختر بهش تکیه کنههه بگه حواسم بهش هستت م ...

این مرد به درد زندگی نمیخوره . وقتی همون اول کار حاضر نیست یک ذره تلاش کنه برای رسیدن به نامزدش

در حال حاضر متاهل هستم
این مرد به درد زندگی نمیخوره . وقتی همون اول کار حاضر نیست یک ذره تلاش کنه برای رسیدن به نامزدش

نامزد که نیستیم...شاید چون نامزد نیستیم تعهدی پیش خودش حس نمیکنه😔😔😔

نامزد که نیستیم...شاید چون نامزد نیستیم تعهدی پیش خودش حس نمیکنه😔😔😔

اگه قصدت جدیه با این تعریفات حتما قبل ازدواج خوب بشناسش . اونم تو شرایط سخت و قهر و دعوا میشه خوب شناختش 

در حال حاضر متاهل هستم
اگه قصدت جدیه با این تعریفات حتما قبل ازدواج خوب بشناسش . اونم تو شرایط سخت و قهر و دعوا میشه خوب شن ...

طرف اخماش توهمه  دوروز پیام نمیده ۲ روز پیشم خودم دادم که عین یه تیکه یخخخ جوابمو دادد انگار نه انگار  فکر کنم نمیخادتم قصدم جدیه اما وقتی نمیخادتم چه کار کنم

طرف اخماش توهمه  دوروز پیام نمیده ۲ روز پیشم خودم دادم که عین یه تیکه یخخخ جوابمو دادد انگار نه ...

با خانمایی که تو سایت همچین تجربیاتی داشتن صحبت کن . 

ولی از نظر من که به دردت نمیخوره 

در حال حاضر متاهل هستم