2777
2789
عنوان

خاسگار

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 40 پست

ب حرف خانوادتون گوش بده عزیزم. خواسته نامعقولی ک نداشتن. 

از من به شما که اگه شمارا بخواد میاد اگرم قهرکرده ولش کنید تا خودش بیاد سمتتون. اکه ب حرف خانوادت الان گوش ندید بعدا ضرر میکنید خدای نکرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من کا همین اول کار داره خودشو بهت نشون میده تجربه داشتم که میگم،اولای نامزدیمون بود یعنی قبل از عقد، نامزدم اگه یه کلمه حرف کم و زیاد میزدم فوری قهر میکرد و بهش برمیخورد بعد از اینکه عقد کردم متوجه شدم که سرکوچکترین مسائل قهرو کم محلی میکنه اییینقدر عذاب میکشیدم، تو انتخابت بیشتر دقت کن خانومی موفق باشی

اخرشم گفت شما همونجا تشریف داشته باش شرایط مملکت اروم شه اگه فرصتی شد خودم میام اگه شناخت حاصل شد وص ...

وا چه بی ادب و پررو تشریف دارن

تمومش کن عزیزم

این ادم خودشیفته و مغروره

بعدا بیچارتون میکنه

تو هم در لفافه جواب بده.بگو بله انشالله اگه شرایط پیش اومد و فرصتی شد .حالا تا بعد ببینیم چی پیش میا ...

نمیددتم اما من اینو دوس داشتمم .حال روحیم خیلییی بهم ریخته کلا ادمم خیلییی گرمی نبود  مدلو داتش اینجوریه داشت بهتر میشد اوضاع که اینجوری شددد😔😔😔

خب قطعا اون باید بیاد دیگ😐دختر ک بخاطر پسر پا نمبشه هلک و هلک بره تا تهران 

پسره باید بیاد شهر شما 

ولش کن توهم محلش نده این هنوز مرحله خواستگاریه اینجوری قهر و بی محلی میکنه وای به حال وقتی ک ازدواج کنین😐

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°

[QUOTE=128323136]میترسم هز دستش بدممم اخه😔😔

پس چرا ایشون نمیترسه شمارا از دست بده گلم.

چرا بخاطر یه خواسته معقول خانواده شما باشما سرسنگینه.

ب خودتون بیشتربهابده. باورکن بعدا متوجه میشید خانوادتون چقدر درست گفتن.

[QUOTE=128323136]میترسم هز دستش بدممم اخه😔😔 پس چرا ایشون نمیترسه شمارا از دست بده گلم. چرا بخاطر ...

دلم یه دوست میخادد یکی که بتونم حرفای دلمو بزنمم بهششش سنگین شدممم همه حرفا تو گلوم مدندههع

دلم یه دوست میخادد یکی که بتونم حرفای دلمو بزنمم بهششش سنگین شدممم همه حرفا تو گلوم مدندههع

ببین من خودم پسرم . پسر باید بیاد ذنبال دختر نه اینکه دختر بیاد پیش پسر . 

در حال حاضر متاهل هستم