2777
2789

من ی شب دیدم بارون اومده زیر تشکمو خیس کرده بیدار شدم دیدم بشدت دستشویی دارم اگ نرم تشکمو جدی جدی خیس میکنم😐

نگفتم؟صبر کن!فصل بهاران میرسد روزی؟ به سر دوران سرمای زمستان میرسد روزی؟نگفتم؟ نوبت صوت هَزاران میرسد روزی؟تو میگفتی که تاریکی چرا پایان نمی گیرد نگفتم؟صبرکن این شب به پایان می رسد روزی؟نگفتم؟غم مخور دست جهالت گر خمی بشکست؟تحمل کن خدای کوزه سازان میرسد روزی؟تو میگفتی عشق بنیاد میخوران براندازد نگفتم وقت بدمستی مستان میرسد روزی؟به یادت هست میگفتی که درمانی ندارد عشق؟نگفتم دردها آخر به درمان میرسد روزی؟پیام رند شیرازی به گوشت بارها خواندم که میگفت عاقبت یوسف به کنعان میرسد روزی؟بیا جلاد را بر دار آزادی تماشا کن نگفتم من زمان دادن جان میرسد روزی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواب دیدم که مسئولین میگفتن که جا نیست جنازه ها رو زمین دفن کننن هرکسی مرده رو پشت بوم خونه اش دفنش کنین

همون اولی که کرونا امده بود نمیدونم تعبیرش چیه 🤷‍♀️

دوستداردصنوبریشادباشد.☘️

ی بار وقتی بچه بودم خواب دیدم پدر خدا بیامرزم خواهرمو گذاشته توی تابه میخواد بپزه بخوریم 😭😭😭😭😭قیافه ی خواهرم خیلی مظلوم بود ففط،داشت نگاه میکرد و چیزی نمیگفت😭😭😭😭

این خواب لعنتییییییی بعد ۱۱ سال هنوز از ذهنم پاک نمیشه 

التماس میکردم ک بابا نکن اینکارو میگفت ن چیزی نداریم بخوریم (تو خواب خواهرم کوچیک شده بود و تو تابه جا شده بود)به شدت وحشت کرده بودم و التماسسس

وقتی از،خواب بیدار شدم از،بابام تا یکی دوساعتی متنفر بودم 

بابای خدابیامرزم خیلییی مهربون بود نمیدونم چرا هنچین خوابی دیدم ولی خیلی حس بدی داشتم😭😭😭😭

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

خواب دیدم که مسئولین میگفتن که جا نیست جنازه ها رو زمین دفن کننن هرکسی مرده رو پشت بوم خونه اش دفنش ...

خدا بخیرش کنه😩

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

چند شب پیش خواب دیدم مادرو پدر شوهرم اومدن خونمون من بخاطر کرونا و قرنطینه خیلی استرس داشتم هی خود خوری میکردم

یه دفعه مادرشوهرم گفت زن همسایه مون جایی نداره بره گفتیم بیاد دوماه خونه شما باشه تست داده گفتن مشکوکه هنوز جواب قطعی نیومده الان تو ماشینه خواست بره صداش بزنه

وای من تا شنیدم آمپر چسبوندم مادرشوهرم رو بردم حیاط هی پشت سرهم میگفتم شما نمیدونید ما بچه تو خونه داریم من اصلا نمیزارم بیاد و... 

شوهرم تا شنید با مادرش تند شدم بی محلی‌ کرد هر چی گفتم نزار بیارنش جواب نمیداد

زنه رو مادرشوهرم آورد اصلا نمی‌شناختم و نمیزاشتم بیاد داخل پشت در بودم

دیگه با ترس ولرز بیدارشدم😥😥😥

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ