2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

جون    

رابطه بدون دخول داشتم بانامزدم فرق اورژانسی اووسیز خوردم از این دوتاییا یکیشو خوردم یکیشم باید 12ساعت بعد میخوردم اشتباهی 4ساعت بعد خوردم ترسیدم گفتم شاید تاثیر نذار ساعتشو اشتبا خوردم فردا باز قرص خریدم اینبار دوتاشوباهم خوردم هفت روز بعدش لکه بینی داشتم وبعد خونریزی اما کم بود مثل پریدی نبود حجمش 3این ماه خونریزی داشتم اما الان نوک سینه هام درد میکنه امکان داره حامله باشم

یا باید ۲ تاشو باهم بخوری یا یکی همون اول یکی ۱۲ ساعت بعد . مثل بمب میمونه داخل رحم و تمام هرموناتو به مرور میریزه بهم . نخور اصلا . میگن سالی یکی و دوبار باید بخوری . بعدشم همه از این توهمات تو عقد زدن و حامله نشدن . 

نه عزیزم به هیچ وجه از اولش هم امکان نداشت اما حالا که خوردی این همه قرص یعنی یه حجم بالای از هرمون وارد بدنت کردی حتی اگر دخول کامل هم داشته باشی باز هم  انکان نداشت و اون درد نوک سینه هات و لک بینی بخاطر مصرف قرصه حتی باعث میشه سیکلت هم به هم بریزه حتی تا دوماه که اصلا جای نگرانی نیست .استرس نداشته باش گلم  .تضمینی

یا باید ۲ تاشو باهم بخوری یا یکی همون اول یکی ۱۲ ساعت بعد . مثل بمب میمونه داخل رحم و تمام هرموناتو ...

خب میگم بعد رابطه یکیشو خوردم اون یکی 4ساعت بعد خوردم ترسیدم گفتم شاید تاثیر نذار ساعتشو اشتبا خوردم فردا باز قرص خریدم اینبار دوتاشوباهم خوردم 

نه عزیزم به هیچ وجه از اولش هم امکان نداشت اما حالا که خوردی این همه قرص یعنی یه حجم بالای از هرمون ...

من باید 18این ماه پریودمیشم اما قرص خوردم 3این ماه دقیق هفت روزا بعد قرص خونریزی داشتم ینی باردار نیستم بعد همون پریودمحسوب میشه 

خب میگم بعد رابطه یکیشو خوردم اون یکی 4ساعت بعد خوردم ترسیدم گفتم شاید تاثیر نذار ساعتشو اشتبا خوردم ...

چرا تاثیر نزاره ؟ تو زودترم خورردی تازه بیشتر تاثیر میزاره . اون دوتای بعدی اضافه بود