قبلا گفته بودم بهم کلی توهین کردن دلم نمیخواد تکراربشه.اینجا جو مناسبی نداره اکثرا از دید خودشون نگاه میکنن به قضیه و مشکل رو درک نمیکنن درنتیجه با توهین و فحش خودشونو تخلیه میکنن اصلا حوصله ی بحث با آدمهای بی منطق رو ندارم (دور از جون دوستان حاضر در تاپیک)
کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _ و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️
هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا میرفت یا کلاً برنامه غذاییم بههم میریخت 😅
امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری میتونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.
خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمیگیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.
قصدتوهین به خانومایی که طلاق گرفتن رو ندارم واقعا ولی طلاق تو اسلام مکرو ترین حلاله عزیزم.هر کسی تو زندگیش یه جور گرفتاره.فک نکن جدا بشی دنیا گلستون میشه یا فک نکن اگه ازدواج مجدد کنی اون آقا دیگه ایرادی نداره.۵ ماه مدت کمیه برا قضاوت.تلاش کن زندگیتو نجات بدی.البته اینم بگم از نظر خیلیا از جمله خودم یکی دو سال اول زندگی یعنی تنش و عدم تفاهم
میشه بگی چه اهمیتی داره نظر و حرف دیگران گفتم شاید حرفات به من کمک کنه خیلی اوقات ادم راه میره بع ...
ازدواج دوم مثل وصله میمونه رو پیراهن،هرچی ماهرانه هم انجام بشه باز از یجا میزنه بیرون.بجای اینکه ناز طرف (شوهر)دوم و مشکلات خانواده شوهر دوم و اگه بچه ای باشه مشکلات بچه ی اونو مشکلات مالی و اخلاقی و غیره طرف دوم (شوهر دوم)رو تحمل کنید بهتره رو اصلاح و تغییر اولی انرژی بذارید.همینطور خودتونو با شرایط وفق بدید و ایرادات خودتونو برطرف کنید.همین
کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _ و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️