2777
2789
عنوان

یه سوال

312 بازدید | 38 پست

به نظر شما من یه فامیل دارم زن داره بچه داره بچش کوچیکه، تازشم زنشو دوست نداره، وبهش خیانت میکنه. این مرد وقتی میاد خونه ما با من خیره خیره نگاه میکنه وبه اندامم زل میزنه(تعریف از خود نباشه اندامم خوبه) یه بار واسه بچش خیار خواست شستم خواستم بهش بدم دستم رو از بالا لمس کرد بعد خیارو گرفت این چه مقصودی داره؟ 

کسی که یهو اومد تو زندگیت یا میشه همه زندگیت یا میشه درس زندگیت 🧡❤️ 

صد در صد نظر داره بهت رابطتتو باهاش محدود کن

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ایییی حالم بد شد😢

گرگ هر شب به شکار میرفت و بی آنکه چیزی شکار کند باز میگشت...شبی گرگ را ناراحت دیدم...با لاشه یک آهو در دهان به گله آمد!گرگ های گله شاد از این شکار او...پرسیدند چرا ناراحتی گرگ؟!!گفت:شبی در سیاهی بیابان چشمانش را دیدم؛دلم را ربود!هر شب به خواست پایم که نه به خواست دلم میرفتم تا تماشایش کنم...امشب محو تماشایش بودم که شنیدم صدای سگان ولگرد را؛دویدم...پریدم...زیر گلویش را گرفتم و دریدمش!!آنچنان دوستش داشتم که نمیخواستم ”سهم دلم”نصیب”سگان ولگرد”شود...
شاید نگاه نکرده خواسته خیار بگیره دستش خورده به مچت

نه از بالا نا نوک انگشتم لمس کرد

کسی که یهو اومد تو زندگیت یا میشه همه زندگیت یا میشه درس زندگیت 🧡❤️ 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز