2777
2789
عنوان

تاپیک حس ششمی میرم زمینو گاز میگیرم از خنده

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 28 پست
موافقم باهات ..  گاهی وقتا دلت به جواباشون خوشه ..

افرين ميگن اميد نصف راه رسيدن به هدف شايد با يه اميد كوچولو  ادم دلش خوش ميشه

در تاريخ 99/9/9 بهترين اتفاق زندگيم ، معجزه ي زندگيم رخ خواهد داد،الهي امين

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما بريد بخونيد و بخنديد ولي حق مسخره و توهين و نداشته باشين خانم خداي اعتماد بنفس

معلومه که میخندم.و بیشتر تاسف میخورم واسه جامعه ای که همچین خانومای بی اعتماد به نفسی که دلشون بنده یه آره یا نه بقیس قراره بچه تربیت کنن.

نی 
😐😐😐مگه چندتا گزینه پیش رو داشته؟آره یانه ۵۰ ۵۰ بوده.یه چیزی شانسی گفته

شانسی چیه؟ حالا این شانسی.. ی بار هم ازیکی ازکاربرای دیگه پرسیدم دلشادمیشم؟گفت آره و واقعا فرداش قبول شدم و دلشاد.. ولی برا سری دوم بود ک گفتن نه و نه بود.

من خودمم حسم بهم دروغ نمیگه. ی شب انقدرحسم فعال شده بود ک نگفته برا دخترا ازموقعیتهاو روابط عاطفی و شخصی و  و و و... میگفتم و ازشون میپرسیدم ک راست گفتم یانه؟میگفتن ک درسته.

ولی برام فقط همون ی شب بود دیگه به حسم بال و پرندادم.

یا رب نظر توبر نگردد
معلومه که میخندم.و بیشتر تاسف میخورم واسه جامعه ای که همچین خانومای بی اعتماد به نفسی که دلشون بنده ...

شكر خدا انقد اعتماد بنفس داريم كه داراي شغلاي چشمگيريم و فرزنداني مثل كوه تربيت ميكنيم شما نگران  اين دسته خانوما نباش كه بنده هم جزوشونم

شكر خدا انقد اعتماد بنفس داريم كه داراي شغلاي چشمگيريم و فرزنداني مثل كوه تربيت ميكنيم شما نگرا ...

اگه اینطور بودی عزیزم لزومی نداشت حرفامو به خودت بگیری.موفق باشید

نی 
اگه بدتر ناامیدت کنه چی؟

اونوقت میگم اینا الکین و ب خودم امید میدم😐ولی خداییش تا الان هرچی پرسیدم همون جوابیو گرفتم ک دوس داشتم بشنوم.استغفرالله خدا ک نیستن شماهم دیدتو مثبت کن به این قضیه بعضیا ناراحت میشن

اگه اینطور بودی عزیزم لزومی نداشت حرفامو به خودت بگیری.موفق باشید

عزيزم حرف هر بنده خدايي رو اگه ميخواستم به خودم بگيرم الان جايگاهم تا در اين حد بالا نبود تا در اين حد خواستم ياداور شم بهتون كه در جهان چيزهايي مثل كارما قانون جذب تلپاتي  ازتباط چشم و حس ششمي و چيزهايي از اين قبيل چيزا زيادن اطلاعاتتو ببر بالا بجاي گاز گرفتن زمين وقتت بخير عزززيزم

عزيزم حرف هر بنده خدايي رو اگه ميخواستم به خودم بگيرم الان جايگاهم تا در اين حد بالا نبود تا در اين ...

عزیزم آدما اگر چیزی باشن نیازی به این حد تاکید روش نیست گلم

کسیرو دیدی انقدر تاکید میکنه روی چیزی بدون داشتن اون جزو آرزوهاشه

البته برات دعا میکنم به آرزوهات برسی که یه تاپیک ساده اینقد بهت فشار نیاره و اذیتت نکنه که بخوای کل تاپیکامو بخونی

گلم من خودم راجب قانون جذب مطالعه دارم.دوس داشتی کمکت میکنم به رویاهات برسی با جذب شبت بخیر😍❤

نی