2777
2789
عنوان

ای خدا😓😓😓

206 بازدید | 4 پست

بچه ها امروز مامانم برام بستنی خرید اروم اروم نشستم خوردمممم عادتمه بعضی شبا آبلیمو میخورم الان یه خورده گلوم میسوزه میترسمم سرما خورده باشم😭😭😭😭

اول از همه برا حاجت دخترم دعا کنین عزیزان   یه بار معلممون گفت بنویس قسطنتنیه منم نوشتم قغسثصتطنتطنیهححاااالم از این بهتر نمیشه حالاکه نیستی😛😛 دیگه قسمت هرچی باشه به تو مربوط نیس    وای چقده مستم من🌷 خاک تو سر دو تا دوست پسرای قبلیم    

خب گلم دکترا تاکید کردن اب سرد و بستنی نخورید توو این وضعیت حتی آب خوردنم ولرم بخورید.. اشکال نداره برو یه لسوان اب جوش درست کن اروم ولرمش کن بخور بشوره ببره اگه اویشنم داری که چه بهتر دم کن بخور.. نگران نباش کار کاره همون بستنیو آبلیوئه.. چیزای ترش و اسیدی هم جالب نیست واسه گلو مخصوصا شبا

در تاریخ ٩۹/۹ُ/۹به امید و یاری خدای بزرگ و مهربان به آرزوم رسیدم. خدایا شکرت🙏🏻❤️
خب گلم دکترا تاکید کردن اب سرد و بستنی نخورید توو این وضعیت حتی آب خوردنم ولرم بخورید.. اشکال نداره ...

ممنون از کمکت عزیزدلم ❤😍

اول از همه برا حاجت دخترم دعا کنین عزیزان   یه بار معلممون گفت بنویس قسطنتنیه منم نوشتم قغسثصتطنتطنیهححاااالم از این بهتر نمیشه حالاکه نیستی😛😛 دیگه قسمت هرچی باشه به تو مربوط نیس    وای چقده مستم من🌷 خاک تو سر دو تا دوست پسرای قبلیم    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخور بده عزیم

منم گلوم میسوخت چند روز پشت سر هم بخور دادم الان خوبم شکر خدا

تو نت بزن ببین تو آب جوش چی بریزی برای ریه ها خوبه 

من اکالیپتوس داشتم تو خونه اونو میریختم تو آب جوش و بخور میدادم

آغوش تو این برکه رو میبره تا دریا شدن/تو ماه تر میشی و باز تکرار میشه مَدِ من/بیا دوباره گم کنیم ساعت و روز و هفته رو/بیا با هم سفر کنیم جاده های نرفته رو