بیاین هرکی رو اعصابتونه رو بگین و بگین چیکار میکنه و اینکه اگه بخواین ازش انتقام بگیرین چیکار میکنین؟؟؟؟
اول از همه برا حاجت دخترم دعا کنین عزیزان یه بار معلممون گفت بنویس قسطنتنیه منم نوشتم قغسثصتطنتطنیهححاااالم از این بهتر نمیشه حالاکه نیستی😛😛 دیگه قسمت هرچی باشه به تو مربوط نیسوای چقده مستم من🌷خاک تو سر دو تا دوست پسرای قبلیم
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
بـودم مـن در جهان برای بعـضی ها که مخالـف عقاـید حقـ ه هستن ، بهتـرین انتقامـ ه √
الهی که این توفیـق همیشـ ه همراه من باشـ ه💓
انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـوهیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد √
اول از همه برا حاجت دخترم دعا کنین عزیزان یه بار معلممون گفت بنویس قسطنتنیه منم نوشتم قغسثصتطنتطنیهححاااالم از این بهتر نمیشه حالاکه نیستی😛😛 دیگه قسمت هرچی باشه به تو مربوط نیسوای چقده مستم من🌷خاک تو سر دو تا دوست پسرای قبلیم