2777
2789
عنوان

شغل اینترنتی و کسب درآمد

83 بازدید | 16 پست

سلام دوستان کسی اینجا هست دانشجو باشه و کار اینترنتی انجام بده. خب من دوس دارم خودمم درآمد داشته باشم ولی نمیتونم بیرون کار کنم و بابامم بفهمه دعوام میکنه. بنظرتون میشه با یه کار بی دردسر و اینترنتی کسب درآمد کرد؟ 

ن روش حساب نکن 

شرکتای اینترنتی همشون کلاهبردارن

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم وارد آموزشهاش شدم بنظرم پیچیده اومد

هزینه زیاد نکردم چون خودم علاقه داشتم از اینترنت کلاس یا خودم کشف میکردم 

مثلا دوس داشتم بدونم چه رابطه ای بین نفت و طلا وحود داره و... علاقه مهم هستش من قبل این یه سال و نیم هم کتابای اقتصادی زیادی خونده بودم 

در واقع اگر علاقه نداشته باشی تو هیچ کاری موفق نمیشید

هزینه زیاد نکردم چون خودم علاقه داشتم از اینترنت کلاس یا خودم کشف میکردم  مثلا دوس داشتم بدونم ...

حالا واقعا پیچیدس تحلیلات یا آسونه

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
حالا واقعا پیچیدس تحلیلات یا آسونه

پیچیده باید همه جنبه هارو در نظر بگیری 

مثلا میگما سهام شرکت پالایشگاهی رو گرفتی باید دلارو چک کنی قیمت نفت رو چک کنی باید اتفاقاتی که توی شرکت میفته رو چک کنی نمودارشو چک کنی جو بازارو چک کنی و .........‌ خیلی چیز ها هستش 

پیچیده باید همه جنبه هارو در نظر بگیری  مثلا میگما سهام شرکت پالایشگاهی رو گرفتی باید دلارو چک ...

من فکر کردم سهامو میخری و هر روز فقط به مثبت منفیاش نگاه میکنی چند روز منفی شد میفروشی

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@