یکدفعه چشمم افتاد ب آینه بوفه دیدم شوهرم داره از اونجا چشم و ابرو میندازه نمیدونستم بخندم یا جدی باشم
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم
تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
مادرم جلو مادرشوهرم و داداش بزرگش و بابام و داییم و جاریم گفتش اخه تو از ایشون چی دیدی ک عاشقش شدی؟؟؟ منم ن زیر گذاشتم ن رو گفتم مادر اگه قرار بود شنا هم بدونی ک عاشقش میشدی یهو همه اینجوری شدن😒🤔😶😑😐🙄 اخه منو شوهرم سنتی ازدواج نکردیم ...دوست بودیم بعدش خانواده هارو در جریان گذاشتیم
شوهرم😍
من😏
دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️
اصدن یادم نمیره منو شوهرم دوس بودیم بردارشوهرم راضی نبود ایناباهم دعوا کرده بودن مادرش گفته بود باید با بردارت آشتی کنی تا برم قرار بود جمعه بیاین خواستگاری ماهم همه چیو آماده کردیم نیومدن.. بدش منو شوهرم دعوا کردیم فردای اون اومدن 10دقیقه رو پاهاش نشست 100تا حرف بارم کرد رف بخاطر شوهرم چیزی نگفتم خیلی بد بود
حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔