2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین به شما خانم کدبانو.من دو بار پختم خیلی حجیم شد

من لواش پختم . باید خیلییی نازک بشه . البته اگر نازک دوست ندارید با ضخامت نازک معمولی میشه توی ساج درست کرد خوبم میشه. ما چون ساج نداریم خودم یدونه درست کردم خیلی نونام خوب میشن   

اگر باران بر قبرهایمان ببارد آیا رزها جوانه خواهند زد؟
من لواش پختم . باید خیلییی نازک بشه . البته اگر نازک دوست ندارید با ضخامت نازک معمولی میشه توی ساج د ...

منم ساج ندارم یه تابه ی قدیمی از کار افتاده از مامانم گرفتم داخل اون میپزم ولی دوست دارم یه دستور خوب پیدا کنم 

میشه با آرد سبوس دار پخت مثلا آرد نون سنگک

اره بهتر میشه

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

من خودم چشمی موادو میزون میکنم این حدودیه چیزی که نوشتم . مهم اینه که خمیرتون نه سفت و خشک بشه نه شل و چسبونکی . 

حالا دستور لواش خونگی :

یک پیمانه آرد (کاسه )

6 قاشق روغن معمولی (تا 8 هم میتونه بره)

سه چهارم لیوان آب

نمک سه چهارم قاشق غذاخوری

شکر یک قاشق

بعدم ورز میدم و اگر چسبونکی بود هی بهش ارد اضافه میکنم. بعد روی یه سطح که ارد پاشیدم روش با وردنه صافش میکنم . بعدم که پخت

منم ساج ندارم یه تابه ی قدیمی از کار افتاده از مامانم گرفتم داخل اون میپزم ولی دوست دارم یه دستور خو ...

ساج منم یه تابه قدیمی مسیه