2777
2789
عنوان

یه لحظه میایین 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صلوات بفرست استغفار کن  اون اگه بگیرت بود همون موقع می اومد بی لیاقتشو تو واقعیت ثابت کرده به خوابی ک باهاش عروسی میکنی بها نده میگن خوابای شیطون از آشناها میگفت تازه ازدواج کرده بودم یه خوابای بد میدیدم همش همسرم داره بهم خیانت میکنه حالا بنده خدا آدم پاکی بود گفت خودمم حس کردم خوابای شیطانیه با صلوات و توکل پاکش کن

خوندم اثر نداشت.پیش خودم فک میکنم نکنه دلشو شکسته باشم

من ولی دل اونو شکستم.

ولی تقصیر خودش یود. یر به یر شدیم 

ولی واقعا از چشمم افتاده بود ولش کردم دلش شکست.

به من چه میخاست دلمو نشکونه.بهش گفته بودم ادمه تلافی گری هستم

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
من ولی دل اونو شکستم. ولی تقصیر خودش یود. یر به یر شدیم  ولی واقعا از چشمم افتاده بود ولش کرد ...

آخی بیچاره. منم دلشو شکستم وقتی فهمید ازدواج کردم زجه میزد ولی حقش بود😏

آخی بیچاره. منم دلشو شکستم وقتی فهمید ازدواج کردم زجه میزد ولی حقش بود😏

اره. نکبت یه بار دیدم یه مدت خیلی اخلاقش تند شده. بعد وقتی اشتی کردیم رم گوشیشو داد بهم ، دیدم توش عکس دختره دوتا، بعد هم یه اسکرین شات از توی برنامه وایبر که ب یه دختره گف خبرم کن نگرانتما، رسیدی خبر بده مراقب خودت باش.

کلی زد زیرش،منم بعد یک هفته اشتی کردم اما یهو بعد چندماه گفتم باید تموم کنیم.البته بحثمون شده بود سر اخلاقاش. 

من بعد یه شکست عشقی باهاش دوست شدم.اوضامو میدونس میدونس که روحیم ضعیفه میدونس دلم قبلا خورد شده.

ولی زد زیرش گف دوستم مبخاس باگوشیم زیدشو امتحان کنه.اگ میومد میگف اره این کارو کذدم اشتباه کردم عذر هواهی مبکرد شرفش خیلی بالا تر از این بود که دست پیش گرفته بود هی میگف بخاطر دوستمو زبدش داری بامن اینجوری میکنی کلیم ناز کرد برام ک اره ادم شکاکی.

ولی نمیدوتس من خر نیستم بلخره جوابشو میدم

اره. نکبت یه بار دیدم یه مدت خیلی اخلاقش تند شده. بعد وقتی اشتی کردیم رم گوشیشو داد بهم ، دیدم توش ع ...

همین پنهون کاری آدمو میچزونه.طرف منم همچین آدمی بود.😒😒😒

همین پنهون کاری آدمو میچزونه.طرف منم همچین آدمی بود.😒😒😒

قبل اون اسیر یکی بدترش بودم. 

۵ سال منو عذاب داد ۲ سال اخرش منم بهش خیانت کردم.

ینی باهاش نبودما، اما ناامیدشم نمیکردم از خودم.ابجیش بامن در ارتباط بود اخه. زنگ میرد میگف دیگه نمیخای با فرزاد باشی میگفتم نه، ولی کسی منو بخاد خودش میاد.اینجوری میکردم تا هی پیگیر من باشه اخر بکوبمش زمین. ۵ سال خاک تو سر بامن بود سال اخرش که درحال انتقام بودم تازه فهمیدع بود مث من پیدا نمیشه براش.منم ک خب کات بودم باهاش، 

دومی هم میدونس جریانمونو، در اصل وقتی با دمی بودم با اولی کات شدم.

میدونس من مار خوردم افعی شدم. جلو کل رفیقاش کاری کردم ضایع شه. خیانت ب من تاوان داره ک جفتشونم پس دادن.

ولی اینکه دومی میاد ب خوابم عجیبه

قبل اون اسیر یکی بدترش بودم.  ۵ سال منو عذاب داد ۲ سال اخرش منم بهش خیانت کردم. ینی باهاش نبو ...

خدا لعنتشون کنه.گورشونو گم کردن ولی بازم میان به خاب ادم.اه منکه دیگه خسته شدم.

خدا لعنتشون کنه.گورشونو گم کردن ولی بازم میان به خاب ادم.اه منکه دیگه خسته شدم.

من دوست ندارم نفرینش منم برعکس همیشه براش ارزپی خوشبختی میکنم.

اصلنم حسی بهش ندارم.رفقط یه حس خواهرانع بهش دارم.

ولی اولی.... اون اصل کاریه.نفرینش نمیکنم از خدا فقط میخام عاشق شه، ولی طرف دلش اصصصصلا باهاش نیاد هیچوقت