2777
2789
عنوان

بچه ها دلم گرفته

106 بازدید | 15 پست

سلام امشب خیلی دلم گرفته با شوهرم دعوام شد و گفت از انتخابش پشیمونه و میتونم برم خونه بابام... منم از دستش خسته ام و البته بهش حق هم میدم چون با خانواده همسرم تووو یه آپارتمان هستیم دو دختر دارم همه ی دلگیری من و دعوامون بخاطر این هست که با خانواده همسرم یکجا هستیم و من واقعا خسته شدم و بخاطر اینکه همیشه خونوادش به من ترجیح داده یجورایی هم ازش زده شدم نمیدونم چکار کنم دو دختر دوقلو هم دارم و بیشتر میدونم خودم هم مقصرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو ولی من از انتخابم پشیمون نیستم و سر خونه زندگیم میمونم!

دیگه ام عصبانیتتو سر شوهرت خالی نکن

پس انداز کن، کار کن، حواستو حساب کتاب و خرج خونه باشه، بعدم توکل ب خدا. ایشالله خونه دار میشی خانم

عشق کن با دخترای گلت، چقدر میخواستم دختر داشته باشم 

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
درکت میکنم منم دعوا میکنم میدونم تقصیر منه ولی نمیتونم ساکت بشم ، یه جورایی خونوادشو ترجیح میده بهم ...

دقیقا مثل من... بخاطر همین نمیتونم دوستش داشته باشم بخاطر پدرو مادرم تحملش میکنم قبل از امشب خودم با خودم میگفتم یه روز بهم بگه برو میرم اما الان بیشتر از حرفش دلم شکسته و اگه بخاطر خونوادم نبود میرفتم

مردا کلا اینجورین وقتی عصبانی میشن هرچی باشه میگن ولی بعدش خودشونم پشیمون میشن.

مشکل که اینجاست دیگه دوستش ندارم قبلا یه حسی بود اما الان با رفتاراش باعث شده تا جایی تووو قلبم نداشته باشه و حتی حس بیزاری دارم ازش 

نمیدونم کاش راه حلی داشتم و کمکت میکردم 

ممنون عزیز دلم فقط یه راه مونده اونم اینکه بزور بیرونم کنه تا آسوده تر به زندگی ادامه بدم چون خودم انتخابش کردم و موقع عقد هم پشیمون شده بودم بخاطر زوداز کوره دررفتاش و عصبانیت غیرطبیعی‌ش اما حماقت کردم حالا با دوتا بچه موندم هاج و واج و خسته و دلگیر بیزار... 

کاش فقط ترجیح‌ش پدرومادرش بودن از بچه های برادرش تا بچه های خواهرش و زن داداشش و... همه رو بهم ترجیح میده با همه ی عصبانیت و رفتارتندش ادم خوبیه ولی تووو زندگی مشترک نمیشه بهش تکیه کرد...

ممنون عزیز دلم فقط یه راه مونده اونم اینکه بزور بیرونم کنه تا آسوده تر به زندگی ادامه بدم چون خودم ا ...

ایشالا مشکلت حل بشه عزیزم، من خودم احساس میکنم مال من به خاطر حس حسادتمه ، مشکل خاصی نداریم ولی من همش میخوام توجهش فقط به من باشه وقتی با خانوادش خوشه خیلی دلگیر میشم ، پیش اونا خیلی خیلی شاده میخنده و خوش میگذرونه پیش من کاملا معمولی محبت میکنه بهم ولی اونقد شاد نیست منم ناراحت میشم 

لبخندبزن🧡😉
هرچی میکشیم از دست این خانواده شوهر میکشیم😐 جوش نزن تو تنها نیستی خیلیا وضعشون همینه دیشب شوهرم ب ...

دقیقا شوهر منم همینه بخاطر همین دیگه هیچ دلبستگی و اطمینانی واسم نمیمونه و فقط بخاطر بچه هام و خونوادم مجبورم تحملش کنم و شایدهم اون منو... ولی من میدونم اگه مکان زندگیمون جای دیگه بود شاید حتی 80درصد این دلگیری ها پیش نمیومد 

ایشالا مشکلت حل بشه عزیزم، من خودم احساس میکنم مال من به خاطر حس حسادتمه ، مشکل خاصی نداریم ولی من ه ...

منم حس میکنم بخاطر همون حس حسادت زنانه و اینکه دوست دارم توجه اصلیش به من باشه درحالیکه نیست