2777
2789
عنوان

اخه یعنی چی؟

60 بازدید | 5 پست

بابای من دیابت داره هیچ وقت ولی قبول نداشته که دیابت دارههیچ وقت رعایت نمیکنه..اذر 12 روز بیمارستان بسترس بود الان هم پاهاش شدید ورم کرده همش هم بی حال و خوابه..حال عمومیش خوب نیست.امروز مثلا خواستیم اورژانس بیاد بلکه پبج کنن بشه ببریمش یمارستان..جلوی اورژانسیه ادای اونهایی که حالشون خوبرو دراورد اورژانس گفت پیج میکنم ولی من میگم حالش خوبه ما هم گفتیم نه !!!!!یه سری دارو از قبول داره که هیچ وقت نخورد الانم نمیخوره ولی کلا حال عمومی جالبی نداره..چی کارش کنم نمیاد بیمارستان..متاسفانه بیمارستانها هم جا ندان اکثرا

عزیزم ورم پا شاید از فشار باشه سعی کنید غذاهاش اصلا نمک نزنید 

وقتی یه نفر میخاد با حرفاش ناراحتتون کنه خونسرد باشید و آرامشتون رو بهم نریزید اون هدفش بهم ریختن آرامش و اعصاب شماست پس نباید این اجازه رو بهش داد..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ورم پا شاید از فشار باشه سعی کنید غذاهاش اصلا نمک نزنید  

اره ولی نمک میخوره کلی..میگم که رعایت نمیکنه..اره فشار هم داره ..اون سری دکتر گفت نمک مطلقا ولی رعایت اصلا نمیکنه..کلی شیرینی میخوره نمک میخوره دارو نمیخوره انسولین خرید نزد رفت فروخت انسولیناشو

اره ولی نمک میخوره کلی..میگم که رعایت نمیکنه..اره فشار هم داره ..اون سری دکتر گفت نمک مطلقا ولی رعای ...

خودتون سعی کنید رژیم غذاییشو تغییر بدین غذاهایی که واسه قند ضرر داره کمتر مصرف کنید.. ماکارونی و سیب زمینی واسه قندی ها خوب نیست

وقتی یه نفر میخاد با حرفاش ناراحتتون کنه خونسرد باشید و آرامشتون رو بهم نریزید اون هدفش بهم ریختن آرامش و اعصاب شماست پس نباید این اجازه رو بهش داد..
خودتون سعی کنید رژیم غذاییشو تغییر بدین غذاهایی که واسه قند ضرر داره کمتر مصرف کنید.. ماکارونی و سیب ...

اره ما هم کم میخوریم ولی کلی بابام رعایت نمیکنه..همیشه کلی کیک تو کابینت داریم خودش میخره هر چی میگیم ضرر داره خوب نیست