2777
2789
عنوان

اگر

58 بازدید | 9 پست

اگر داستان این شرایط ویروس اسمش رو نبر رو توی رمان می‌خواندیدفکر می کردید سرمون بیاد و به واقعیت تبدیل شه؟؟

یاد رمان کوری میفتم همش توی این شرایط

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود!

فک نکنم

من تا ماه پیشم فکرشو نمیکردم انقدر جدی بشه

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

رونالدو هم تستش مثبت شده

دروغه بابا

جداش کردن از تیم چجوری میخواد بگیره

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
همین الان ۲۰وسی گفت گلم

عههه

من ظهر خبرشو خوندم اخه

یکم پیش هم بچه ها تاپیکش را زدن گلم 

حیف شد پس😑

2790
2778
2791
2779
2792