2777
2789

چند وقته اینکارو کرده؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو ماهه حدودا

جداشدی یانه؟

میتونی بری ولی الان دادگاها رسیدگی نمیکنن عزیزن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
اما نگرفته ها شوهرش فوت کرده برای وراث تو محضر امضا کرده که مهرشو گرفته

اشتباه کرده به هرحال تو مرجع قانونی گفته گرفته 

باید با وکیل مشورت کنه ممکنه با شاهد بتونه ثابت کنه

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
اما نگرفته ها شوهرش فوت کرده برای وراث تو محضر امضا کرده که مهرشو گرفته

نمیتونه بگیر پس

اشتباه کرده به هرحال تو مرجع قانونی گفته گرفته  باید با وکیل مشورت کنه ممکنه با شاهد بتونه ثاب ...

میگن که توی دادگاه میپرسن که از چه طریق گرفته و مثلا اگه بگن پول ریختن حسابشو چک میکنن 

میگن که توی دادگاه میپرسن که از چه طریق گرفته و مثلا اگه بگن پول ریختن حسابشو چک میکنن 

باید با وکیل مشورت شه چون امضا کرده مهمه 

بره پیش وکیل مشورت کنه بهتره 

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من