دستکش مدیر استارتر عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 9927 عنوان پاپ اسمیر 92 بازدید | 10 پست سلام بچه ها من تست اچ پی ویم برای بار دوم ازمایش دادم منفی شده اما پاپ اسمیرم مشکل دار شده شما میدونید مشکلش چیه ؟اینجا اچ پی وی مشکوک بود برای بار دوم تست دادم منفی شد از اون لحاظ خیالم راحته فقط بابته پاپم میترسم 1398/12/22 | 19:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیل_8 عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 345 جواب آزمایش بزارین تفسیر کنم مَرا چون خلیل آتشی در دل است🍃 که پنداری این شُعله بَر مَن گُل اَست
نیل_8 عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 345 اوکی دیدم نمیخوام بترسونماز اونجایی که جواب پاپ اسمیر فقط تا ۶۰ درصد درسته و ۴۰درصد احتمال خطا داره...چندتا سوال میپرسمشما علائم خاصی داری؟پریود منظم؟؟ لک بینیعفونت نداری؟ اگر داری رنگو بو و خارش؟؟ مَرا چون خلیل آتشی در دل است🍃 که پنداری این شُعله بَر مَن گُل اَست
نیل_8 عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 345 و رو یه گزینه پایین که تیک خورده انگشتش روشه نمیتونم بخونمبرام تایپ کن چی نوشته زیر انگشتت مَرا چون خلیل آتشی در دل است🍃 که پنداری این شُعله بَر مَن گُل اَست
دستکش مدیر استارتر عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 9927 اوکی دیدم نمیخوام بترسونم از اونجایی که جواب پاپ اسمیر فقط تا ۶۰ درصد درسته و ۴۰درصد احتمال خطا دار ... خانمی عفونت دارم دارم دارو مصرف میکنم خارش داشتم کم الان بعد داروها ندارم پریودام همیشه زودتر از وقتشه لکه بینی ندارم زخم رحمم دارم یه کم
نیل_8 عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 345 اگر اشتباه نکنمتغییرات سلولی ذکر شدهباید کلپوسکپی انجام بدی دقیق تر مشخص میشه و جواب ۱۰۰٪ میگیریو التهاب متوسط هم دارینگران نباش فک نمیکنم حاد باشهکولپو هم انجام بده حتما مَرا چون خلیل آتشی در دل است🍃 که پنداری این شُعله بَر مَن گُل اَست
دستکش مدیر استارتر عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 9927 اگر اشتباه نکنم تغییرات سلولی ذکر شده باید کلپوسکپی انجام بدی دقیق تر مشخص میشه و جواب ۱۰۰٪ میگیری ... ممنونم گلم