2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماش بکار من دیشب گذاشتم امروز بعضیاش جوونهوزده بود..گندمم کاشتم واسه محکم کاری

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
ماش بکار من دیشب گذاشتم امروز بعضیاش جوونهوزده بود..گندمم کاشتم واسه محکم کاری

عزیزم منم از دیروز ماش کاشتم چندتاش جوونه زده!!پارچه گذاشتم روش روزی چندبار رو پارچه اب میریزم!!اینجوری درسته؟؟؟ خاک شیر رو کوزه از دیشبه گذاشتم

شاد بودن تنها انتقامی است که میتوان از دنیا گرفت ، پس همیشه شاد باش . . .
عزیزم منم از دیروز ماش کاشتم چندتاش جوونه زده!!پارچه گذاشتم روش روزی چندبار رو پارچه اب میریزم!!اینج ...

درسته عزیزم فقط حواست باشه زیاده از حد آب نریزی که بگنده فقط حدی که رطوبت ببینن کافیه .. حواست باشه احتمال فردا یا پس فردا جوونش  بزرگتر میشه و باید  پارچه رو برداری تا تو پارچه نره بعدش نم نم آب بده  

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
درسته عزیزم فقط حواست باشه زیاده از حد آب نریزی که بگنده فقط حدی که رطوبت ببینن کافیه .. حواست باشه ...

کمی که بزرگتر شد پارچه رو بردارم؟. توی بشقاب گذاشتم موردی نداره؟؟

شاد بودن تنها انتقامی است که میتوان از دنیا گرفت ، پس همیشه شاد باش . . .
کمی که بزرگتر شد پارچه رو بردارم؟. توی بشقاب گذاشتم موردی نداره؟؟

آره یکم که جوونه بلندتر شد  پارچه رو بردار دیگه باید نور بخوره تا سبز بشه .. ایرادی نداره عزیزم فقط نم نم اب بریز...من هیچوقت پارچه نمیزارم ولی خوب شاید بعضی خونه سرد باشه یا رطوبتش کم باشه پارچه احتیاجه