2777
2789
عنوان

چطوری گنگ و مبهم باشیم ؟

5168 بازدید | 11 پست

راهکار ارایه کنید لدفن😄منظور از گنگ مبهم بودن مثلا من یکیو میشناسم خیلی خاصه اصلا نمیشه ازش سر دراورد ی جوری ک همه پیگیرش میشن و دنبالشن😐مث من گیج و ساده نیست فرتی همه چی رو،رو کنه چیکار کنیم اونطوری بشیم

یه فروردینی بی حوصله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه اون تو ذاتشه 

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته

به سختی

چه هوایی … چه طلوعی!جانم …باید امروز حواسم باشدکه اگر قاصدکی را دیدم آرزوهایم رابدهم تا برساند به خدا …!به خدایی که خودم می‌دانم!به خدایی که دلش پروانه ست …و به مرغان مهاجرهر سال راه را می‌گوید !و به باران گفته ست باغ‌ها تشنه شدند …!و حواسش حتی به دل نازک شب بو هم هست!که مبادا که ترک بردارد …!به خدایی که خودم می‌دانم چه خدایی … جانم …!

تا ازت سوال نکردن حرف نزن

فقطم جواب سوال رو بده خیلی توضیح اضافه نده

در کل کم حرف باش و خیلی رو منبر نرو

سوالایی که به کسی مربوط نیست و شخصیه رو بپیچون و جواب نده

محیا خانوم هستم🤪😎

خودت باش

اگه شوخ هستی بازم شوخی کن

حرف زدنت مثل همیییشه باشه 

اماااا

خب خیلی آمارتو به کسی نده

مثلا از من بپرسند چند تا خواهر و برادر داری میگم رو هم هشتاد و چند ملیون...بعد که تعجب میکنند میگم خب ایرانیا خواهر برادرند دیگه

خلاصه یه جوری میپیچونم

در حالی که خب آدم کم حرفی نیستم

ولی توی حرفام از خانواده ام یا خصوصیات شخصیم حرفی نمیزنم