2777
2789
عنوان

نی نی سایت

94 بازدید | 11 پست

سلام من تازه ثبت نام کردم

۲۹سالمه 

متحل هستم 

بلد نیستم نی نی سایت چطوره مثل شبکه های مجازی هست که باید فالور داشت یا نه میشه راهنماییم کنید 

خیلی ممنون میشم

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

متاهل

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متأهل 

دلشکسته  ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده                                                         ...به  همین سادگی...                    دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم...    بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم...                       تا همه فکر کنند                          قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است...                دلشکستگی درد دارد معنا ندار 
ببخشید استارتر به من درخواست دادین کاری داشتین لطفا همین جا بگین ما همه خودمونی هستیم

خیال کرده اینستا هست

حرفت رو رو بزن ولی تند نزن اصلا تند بزن ولی اروم بزن  نهایت حرفتو ناشناس بزن https://t.me/Harfmanrobot?start=64398172 
نرسیده درخواست میده  خخخخ

به همه انلاین ها درخواست داده 

حالا یا بلده رو نمیکنه 

یا واقعا بلد نیست

حرفت رو رو بزن ولی تند نزن اصلا تند بزن ولی اروم بزن  نهایت حرفتو ناشناس بزن https://t.me/Harfmanrobot?start=64398172