2777
2789
عنوان

دوست داشتن خود

260 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها من مامانم کارمند بوده و از بچگی تا الان  ازساعت ۷ تا ۴سرکار بوده وقتی هم میومد فقط تو فکر خورد و خوراک جور کردن قسطها بود من یاد نگرفتم اصلا چجوری باید به عنوان یه همسر به خودم برسم و خودمو دوست داشته باشم ۴ساله ازدواج کردم ولی همیشه حس بی حوصلگی و تنبلی دارم و همسرم همش بهم میگه شلخته و استرسی .نمیدونم از کجا باید شروع کنم خواهر ندارم دوست داشتم باشما درد و دل کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچی اولا خوابت اوکی باشه که صبح ها تاظهر نخوای بخوابی بعد غذات تا جای امکان حاضر باشه ولی استراحت هم بده به خودت خونت مرتب باشه ولی از همه مهمتر خودتی سعی کن نود درصد اوقات مرتب باشی هرروز دوش گرفتن بهترین لباس هایی ک میتونی بخر بپوش اخلاق خوب خورد و خوراک خوب صبر و خوش رویی دیگه همینا از سر مردها هم زیاده بنظرم کافیه😊

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

همیشه اصلاح صورت باش..یک رنگ مو که اگرم آرایش نداشتی یکوقت..بهت بیادبدون آرایش..از عطرهمیشه استفاده کن سعی کن یذره آرایش همیشه داشته باشی..هرچندوقت یکباربک تیکه لباس نو چیزی برای خودت بخر...برقص...

الهی و ربی من لی غیرک
منم مث تو. اصلا بلد نیستم عشوه گری

من عشوه گری دوست ندارم ولی همین به خودم نمیرسم ناراحتم اضافه وزنم برام مهم نیست توی خونه لباسای شیک نمیپوشم کارهای مهممو با بی حوصلگی انجام میدم دلم میخواد خودمو دوست داشته باشم ولی بعد از چند روز همون آدم قبل میشم دوباره

همسرم ۳۱ من ۲۸

عزیزم غذاهای خوشمزه درست کن زندگیت مرتب باشه تو خونه برقص آهنگ های شاد گوش کن لباسای قشنگ و خوشرنگ تو خونه بپوشم همیشه بدی عطر بده خوشبو باش

یه رژ قشنگ رو لبات بزن 

وقتی همسرت از سرکار میاد خودت درو براش باز کن

بوسش کن با روی خوش و خنده ازش پذیرایی کن

براش چایی بیار میوه پوست کن

هروز یا یک روز در میان دوش بگیر موهاتو قشنگ ببند یا بباف،ورزش کن، غذای خوب بخور، مواظب پوستت باش، همیشه زود به زود موهای زائدتو از بین ببر، با همسرت بگو بخند صحبت کن، 

من عشوه گری دوست ندارم ولی همین به خودم نمیرسم ناراحتم اضافه وزنم برام مهم نیست توی خونه لباسا ...

عزیزم این کارایی که گفتم رو ذره ذره انجام بده همشو به یه دفعه انجام نده که خسته بشی مثلا هر دوروز یه بار یکی از این کارارو بکن هی به چیزی خوبت اضافه کن تا کم کم تغییر کنی

عزیزم این کارایی که گفتم رو ذره ذره انجام بده همشو به یه دفعه انجام نده که خسته بشی مثلا هر دوروز یه ...

دقیقا الان میخواستم همینو بنویسم که تا یکاری میکنم زود خسته میشم پس هر روز یکاری انجام میدم مرسی واقعا ممنونم 🌷

باید از یه جایی شروع کنی

بهتره یکم مطالعه کنی یا توی پیج های آموزشی بری تا یاد بگیری که چه کارهایی باید انجام بدی

قدم اول :باید اول از همه خودتو دوست داشته باشی و سلامتی روح و جسمت رو مهم بدونی...

قدم دوم:باشگاه ثبت نام کن البته بعد از قضیه از بین رفتن این کرونای لعنتی

:چند دست لباس شیک و قشنگ +لوازم آرایش+چند تا گل سر خوشکل تهیه کن و هرشب یه لباس بپوش و یه جور موهاتو ببندو خوشکل کن تا شوهرت ببینه و خوشحال شه و روحیه خودتم خوب شه...حواست به لباس زیرت هم باشه و زود به زود عوض کن...لباس خواب هم همینطور

یه برنامه درست و درمون برای رسیدگی به پوستت داشته باش و روز درمیون ماسک بزار و به پوستت برس 

وقتی همسرت میادپرانرژی باش و بگو و بخند

همیشه خونه رو تمیز نگه دار چون شلختگی باعث میشه بی حوصله باشی

همیشه خوشبو باش و به نظافت شخصی خیلی اهمیت بده

برای شوهرت لوندی کن و دلبری کن چون اینطور که معلومه شوهرت دوست داره

چند بار در هفته غذایی که خودت دوست داری رو درست کن و چند بار هم غذاهایی که همسرت دوست داره و بهش بگو که چرا این غذارو درست کردی

همیشه شیک لباس بپوش و همیشه لباسات تمیز باشه و اتو کشیده

همیشه یه دست لباس و کفش تمیز برای مهمونی داشته باش

ماهی یکی دوبار از همسرت بخواه که بیرون غذا بخورین و باهم خوش باشین...اینو بدون با این خرجا عقب نمیافتین و اینها ولخرجی نیست...

هرروز یا روز در میون حمام کن و نزار موهای زائد بدنت معلوم باشه

شیرینی و کیک بپز ...مطمئنم همسرت دوست خواهد داشت...

دررابطه هم بی پروا باش و به رفع نیاز خودت هم توجه داشته باش و حتما ازش بخواه که برطرفش کنه ...اینجوری میفهمه که به خودت اهمیت میدی از طرفی احساس قدرت میکنه و خییلی خوشحال میشه

بازم یادم بیاد میگم...

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  
دقیقا الان میخواستم همینو بنویسم که تا یکاری میکنم زود خسته میشم پس هر روز یکاری انجام میدم مرسی واق ...

آره عزیز دلم اصلا لازم نیس به خودت فشار بیاری 

و خودتو خسته کنی

اگه دوست داشتی کارایی که بهت گفتمو

رو یه برگه بنویس

اول اونایی که بیشتر دوست داری رو بنویس تا اشتیاق پیدا کنی

بعد به ترتیب یه دونه یه دونه انجام بده

فدات خانومی

موفق باشی عزیزم❤️❤️

باید از یه جایی شروع کنی بهتره یکم مطالعه کنی یا توی پیج های آموزشی بری تا یاد بگیری که چه کارهایی ...

وای چقدر خوب بود اینایی که نوشتین خیلی عالی بودن تو فکر لباس زیر اصلا نبودم لباس خابم دوساله که همون قبلیامو می پوشم موهای دست و پاهامم چون حالت کرک داره نمیزنمشون دوسه ماهی ببار میزنم نمیدونم انگیزه ندارم یا تنبلم . از حرفاتون اسکرین شات گرفتم

آره عزیز دلم اصلا لازم نیس به خودت فشار بیاری  و خودتو خسته کنی اگه دوست داشتی کارایی که بهت ...

چه فکر خوبی راست گفتین از حرفای شما و چندتا از بچه های دیگه اسکرین شات گرفتم الان میرم همه رو روی یه کاغذ می نویسم چقدر بچه های نی نی سایت خوبن مث شما❤