2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روز چند پریودت زدی؟ کمتر از ۱۰ دقیقه افتاد؟

بی بی چک من به زور نور چراغ قوه دیده میشد ولی باردار بودم

رو خود بسته ی بیبی چک بصورت تصویری قید شده که خط دوم چه کمرنگ باشه چه پررنگ درهرصورت مثبته

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

مبارکه

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

دیگه ازین پررنگتر😂

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
من امروز زدم منفی شده البته موعدم فرداس بنظرتون امکانش هس باردار باشم؟چند روز دیگه دوباره امتحان کن ...

ممکنه

دو سه روز دیگه تست بزن باز

من امروز زدم منفی شده البته موعدم فرداس بنظرتون امکانش هس باردار باشم؟چند روز دیگه دوباره امتحان کن ...

منم دیروز موعدم بود.امروز زدم منفی شد

تکرر ادرارم دارم

بلاتکلیفی خیلی بده نه میدونی هستی نه میدونی نیستی

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
ینی ۱۰ روز دیگه امتحان کنم باز؟اخه میگن یه روز بعد موعد نشون میده؟😔ینی الان نیستم؟

ازمایش خون ۱۰ روز بعد رابطه در روزهای تخمک گذاری، بارداری رو مشخص میکنه و بیبی چک ۱۴ روز

البته زودتر از ۱۴ روزم ممکنه نشون بده

مگه اینکه دو یا ۳ روز لقاح دیرتر انجام شده باشه که میشه تقریبا ۳روز بعد تاخیر پریود

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792