2777
2789
عنوان

میشه بیاین😔😔

67 بازدید | 0 پست

🌹

🌸 خدایا ما را به غصه‌های معمولی‌مان برگردان، به قسط‌های عقب افتاده، امتحانات پایان ترم، ترافیک‌های طولانی، خیابان‌های شلوغ، دغدغه‌های زیاد، هدف‌های سخت، خستگی‌های مفرط..

🌸 به همان روزها که همدیگر را قضاوت می‌کردیم و به قضاوت‌های هم توجهی نمی‌کردیم! به همان روزها که دنیا هنوز اینقدر آلوده نبود، که آلوده بود و حاد نبود، که آلوده بود و از آلودگی‌اش نمی‌مردیم. که دلواپس حالِ عزیزان‌مان بودیم، نه جان‌شان!

🌸 ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریزپا نبود، که می‌شد لابه‌لای همین مشکلات و دغدغه‌های ریز و درشت، با خیالی آسوده فنجانی برداشت، چایی ریخت، کنار پنجره‌ای ایستاد و در کمال اطمینان و آرامش، نفسی عمیق کشید.

🌸 که می‌شد کسی را به آغوش کشید و آرام شد، می‌شد دستان کسی را گرفت و بدون هراس، تمام شهر را قدم زد و غصه‌ها و دردها را فراموش کرد.

🌸 دلمان لک زده برای یک باهم بودن، یک لبخند، یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی..

🌸 خدایا در آغوشمان بگیر که خسته‌ایم،

خودت حال زمین را خوب کن.

─┅─═इई🌸🌺🌸ईइ═─┅─

لدفا هرکی 5 تا صلوات بفرسته برای بهتر شدن اوضاع این روزا و از بین رفتن این بیماری دوستان 

ازتون خواهش میکنم 😔😔

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿