2777
2789
عنوان

یه مانتو دیدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اره وقتی شرایط بحرانیه باید تو خونه باشیم ولی احترام به طرف مقابل مهم تر از هر چیزیه اگه مودبانه ...

والا این وضع هرکس نظرش برای خودش محترمه رو نداره...همکارم ۳ هفته بیشتره بچشو ندیده..۵ تامون کرونا گرفتن  هیچی نیست مردم الان ادعای فزهنگشون میشه ...

واقفا این همه دارن خودشونو میکشنن هیچ کسی گوش نمیده جای دولت بودم هرکی رو تو خیابون میگرفتم ب تیر میبستم تا بلکه ی عده بفهمن

ی بحرانه بحرااااااان ..تا ی ماه دیگ بااین وضع چیزی از کادر درمان نمیمونه همینجوریش بیمارستان شلوغ بود الان ک دیگ ترکیده 

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌

میگم حالا که اینجوریه ایندفعه که با ماشین رد شدی شماره مغازه رو یادداشت کن زنگ بزن بگو همون مانتو سایزتو نگه داره یا چند تا ازش داره بعدا برو پرو خوشت اومد بگیر نیومد هم که هیچی دیگه🤷‍♀️😁

والا این وضع هرکس نظرش برای خودش محترمه رو نداره...همکارم ۳ هفته بیشتره بچشو ندیده..۵ تامون کرونا گر ...

عزیزم...شنیدی نرود میخ آهنین در سنگ...الان اینجا همین شرایط رو دیدم .حالا شما هی توضیح بده

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
خب اره وقتی شرایط بحرانیه باید تو خونه باشیم ولی احترام به طرف مقابل مهم تر از هر چیزیه اگه مودبانه ...

الان وقت احترام نیست اکه فهمید ک هیچ نفهمید حق داری انقد بزنیش ک بفهمه بالاخره

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌
عزیزم...شنیدی نرود میخ آهنین در سنگ...الان اینجا همین شرایط رو دیدم .حالا شما هی توضیح بده

همکارام داغونن داغوووووون 

خانوادهامون داغوننننن مادرامون از استرس و اشک اب میشن و پدرامونو استرس پیر کرده ماهم ادمیم ادممممممممم

والا این وضع هرکس نظرش برای خودش محترمه رو نداره...همکارم ۳ هفته بیشتره بچشو ندیده..۵ تامون کرونا گر ...

چرا هر لحظه نظر هر کس برای خودش محترم من که اینجوریم 

رو تکصت من ریپ میزنی با ارامش ریپ بزن پیلیز چون من خودم از خونه بیرون نمیرم هم خودم هم خانوادم پاسخگوی دولت و مشکلات کادر درمان هم من نیستم دارن تلاش میکنن دمشون گرم خداقوتشون بده ولی کاری از دست ما بر نمیاد جز تو خونه نشستن مسئله بعد دولت نمیتونه مردم و رو به تیر بگیر چون قبل از انتخابات باید این مسئله رو مطرح میکرد

اونا اگه ب فکر ملت بودن ادارهارو تعطیل میکردن

خرسند سابقم فقط عکسمو عوض کردم😁
     همکارام داغونن داغوووووون  خانوادهامون داغوننننن مادرامون از استرس و ا ...

میفهمم چی میگی هردفه عکس و فیلمی از کادر درمان دیدم قلبم لرزید و گریه کردم...متاسفم فقط میتونم بگم متاسفم 

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792