2777
2789
عنوان

یه مانتو دیدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 56 پست
عزیزم من پرستارم و دارم بهت میگم نرو...ن عیدی باید باشه ن دیدوبازدیدی... بخاطر کادر درمان نرید..۵ ت ...

خدا قوت...

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستکش دستته دیگه اومدی خونه لباس هایی هم که تنت بوده رو ضد عفونی کن و با گرم قشنگ بشور  زیادم ...

چ کاریه خب  مگه وحی منزله حالا...بجز موارد ضروری خرید مواد غذایی نرین بیرون خب ...بابا دلتون برای خانواده های مابسوطه ک هر روز دارن از استرس اب میشن ...چرا هیچ کس متوجه ادضاع نیست؟؟؟؟؟؟

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌
هر ادمی خودش واسه خودش احترام میخره احترام خودتو نگه دارید اینجا جای دعوا نیست 

با شما صحبت نکردم.

دارید با این افکار کل جامعه رو به خطر میندازید .در ضمن شماهم احترام برای خودت بخر چون من آدمی که خودخواه هست و جدی نمیگیره رو لایق احترام نمیدونم.

عزیزم من پرستارم و دارم بهت میگم نرو...ن عیدی باید باشه ن دیدوبازدیدی... بخاطر کادر درمان نرید..۵ ت ...

افرین تذکر میدید مودبانه اینجوری خوبه👌

من خودم شخصا خیلی وقته از وقتی گفتن از خونه بیرون نرفتم لازم باشه بازم خونه میمونم

از ادبت معلومه چه پرستاری هستی ممنون از تذکرت...خوشحال شدیم خدافظ

خرسند سابقم فقط عکسمو عوض کردم😁
افرین تذکر میدید مودبانه اینجوری خوبه👌 من خودم شخصا خیلی وقته از وقتی گفتن از خونه بیرون نرفتم لاز ...

والا چندبارم ی سریا فحش دادم ب شدتم علاقه دارم اب  بپاشم تو سر اون ادمایی ک الکی میرن بیرون و نمیفهمن

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌
به نظرم قدشو یکم کوتاه تر کنی بهتره...الان استین این مدلی مد شده😍

آره من ابلن دوختم ولی الان مدهسش.توتاپیکم گذاشتم چندنفراومدن میگن شوخی میکنی اینومیخوای بپوشی 

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم
آره من ابلن دوختم ولی الان مدهسش.توتاپیکم گذاشتم چندنفراومدن میگن شوخی میکنی اینومیخوای بپوشی 

نه عزیزم قشنگه فقط قدشو کوتاه کن☺

خرسند سابقم فقط عکسمو عوض کردم😁
با شما صحبت نکردم. دارید با این افکار کل جامعه رو به خطر میندازید .در ضمن شماهم احترام برای خودت ...

ولی من دوست داشتم ازش دفاع کنم این یک 

اوه نگو ترسیدم دارم میگم شعور چت کردن داشته باشیم لطفا برام مهم نیست کی رو جدی میگیری اگه دوست داری به نفر تذکر بدی میگم موبانه نظرت رو بیان کن مفهومه🚶‍♀️

والا چندبارم ی سریا فحش دادم ب شدتم علاقه دارم اب  بپاشم تو سر اون ادمایی ک الکی میرن بیرون و ن ...

خب اره وقتی شرایط بحرانیه باید تو خونه باشیم ولی احترام به طرف مقابل مهم تر از هر چیزیه اگه مودبانه نطرتو گفتی و کسی گوش نکرد اونوقت باید بگیم تازه هر کسی نظر خودش برای خودش محترمه🤷‍♀️

ولی من دوست داشتم ازش دفاع کنم این یک  اوه نگو ترسیدم دارم میگم شعور چت کردن داشته باشیم لطفا ...

باشه 🙄