دیشب پیام داد بعد ۲۷ روز پیامشم چالش بود از اینا ک گفته بود ی آهنگی ک دوس داریو برام بفرس بعد من بعد ۴۰ دقه جواب دادم واقعا با چ رویی ب من پیام دادی الان؟؟اونم پوکر گذاشت و گفت ببخشید خدانگهدار..حالا ب نظرتون این کارش براچی بود میخواد برگرده ینی؟اینم بگم ک خودش تموم کرد با دلایل مسخره و این مدت نشون میداد ک عاشق دوس دختر قبلیشه😒
والا برا پسرا عوض شدنی در کار نیس یا از همون اول خوبن یا 👹 چن سالشه؟!
۲۵..آخه این ی شکست خیلی بد خورده واقعا همه چیشو گذاشته بود و طرف بهش نارو زده ی خورده باید بهش حق داد ک دوباره نتونه اونجوری باشه وگرنه ذاتا مهربونه..باز نمیدونم والا
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
سنشم کم نیس همه رو تو یه کفه ترازو بزاره خوب نیس همچین آدمایی که تو گذشته موندن و میترسن اگه ...
آره اصلا بچه نیس فقط اعتمادش از بین رفته و میگه دیگه نمیتونم عاشق بشم حتی بهم گف عاشقی را توبه کردم لعنتی دیر امدی😞 نمیدونم چیکار کنم دوسشم دارم خیلی هرلحظه ب فکرشم رابطه ام داشتیم..
بلافاصله ک نه.. بار دوم ک باهم بودیم همونموقع حالش ی جوری بود و حتی راجع بش باهام حرف زد همونجا و بعد دو سه روز ک من اومدم خونمون و اونم رفت خونشون بهم گف من لیاقت دوس داشته شدن ندارم من هرزم و فلان ببا جدا شیم من خیلی ناراحت شدم گفتم نرو و اینا لی خدافظی کردیم بعد دو روز برگشت و دوباره خودش رفت😑 اصن تعادل نداره