2777
2789
عنوان

دوس پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 42 پست
والا برا پسرا عوض شدنی در کار نیس یا از همون اول خوبن یا 👹 چن سالشه؟!

۲۵..آخه این ی شکست خیلی بد خورده واقعا همه چیشو گذاشته بود و طرف بهش نارو زده ی خورده باید بهش حق داد ک دوباره نتونه اونجوری باشه وگرنه ذاتا مهربونه‌‌.‌‌.باز نمیدونم والا

:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه میخواد که تو بری طرفش و بگی من نمیتونم از فکرت درام و دوستدارم و... باز بزنه خردت کنه🤕

اگه میخوای بیاد طرفت بی تفاوت باش 

پسرا از بی تفاوتی متنفرن 

بیشتر جذب ادمای بی تفاوت میشن😇

آخه این حتی نیومد تا توضیح بده که واسه چی رفته و واسه چی برگشته،الکی میخواسته با یه چالش دوباره تورو ...

رفتنشو گفت نمیتونم تو رابطه باشم و تو نابود میشی و ضربه میخوری حتی بهم گف دوست ندارم😖 اما الان دوباره اومده پیام داده مسخره

معلومه میخواد که تو بری طرفش و بگی من نمیتونم از فمرت درام و دوستدارم و... باز بزنه خردت کنه🤕 اگه ...

آره آره

خب الان اینی ک بهش گفتم خوب بود دیگه؟خودمو بی تفاوت نشون دادم گف خدافظم جواب ندادم دیگه

۲۵..آخه این ی شکست خیلی بد خورده واقعا همه چیشو گذاشته بود و طرف بهش نارو زده ی خورده باید بهش حق دا ...

سنشم کم نیس 

همه رو تو یه کفه ترازو بزاره خوب نیس

همچین آدمایی که تو گذشته موندن و میترسن اگه

فردا پس فردا یکم شبیه فرد گذشته اش حرکت کنی عوض کار نکرده با اونو از تو درمیاد 

سنشم کم نیس  همه رو تو یه کفه ترازو بزاره خوب نیس همچین آدمایی که تو گذشته موندن و میترسن اگه ...

آره اصلا بچه نیس فقط اعتمادش از بین رفته و میگه دیگه نمیتونم عاشق بشم حتی بهم گف عاشقی را توبه کردم لعنتی دیر امدی😞 نمیدونم چیکار کنم دوسشم دارم خیلی هرلحظه ب فکرشم رابطه ام داشتیم..

اصلا نباید خودتو در اختیار همچین آدمی بزاری 

کلا نباید بزاری راحت بدستت بیارن

تو فقط محلش نذار اگه ادم تو باشه خودش میاد نباشه بعد چن وقت از یادت میره بهترینش سر راهت میاد مطمئن باش

بعد رابطه گف دوست نداره؟!

بلافاصله ک نه.. بار دوم ک باهم بودیم همونموقع حالش ی جوری بود و حتی راجع بش باهام حرف زد همونجا و بعد دو سه روز ک من اومدم خونمون و اونم رفت خونشون بهم گف من لیاقت دوس داشته شدن ندارم من هرزم و فلان ببا جدا شیم من خیلی ناراحت شدم گفتم نرو و اینا لی خدافظی کردیم بعد دو روز برگشت و دوباره خودش رفت😑 اصن تعادل نداره