دیشب پیام داد بعد ۲۷ روز پیامشم چالش بود از اینا ک گفته بود ی آهنگی ک دوس داریو برام بفرس بعد من بعد ۴۰ دقه جواب دادم واقعا با چ رویی ب من پیام دادی الان؟؟اونم پوکر گذاشت و گفت ببخشید خدانگهدار..حالا ب نظرتون این کارش براچی بود میخواد برگرده ینی؟اینم بگم ک خودش تموم کرد با دلایل مسخره و این مدت نشون میداد ک عاشق دوس دختر قبلیشه😒
والا برا پسرا عوض شدنی در کار نیس یا از همون اول خوبن یا 👹 چن سالشه؟!
۲۵..آخه این ی شکست خیلی بد خورده واقعا همه چیشو گذاشته بود و طرف بهش نارو زده ی خورده باید بهش حق داد ک دوباره نتونه اونجوری باشه وگرنه ذاتا مهربونه..باز نمیدونم والا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سنشم کم نیس همه رو تو یه کفه ترازو بزاره خوب نیس همچین آدمایی که تو گذشته موندن و میترسن اگه ...
آره اصلا بچه نیس فقط اعتمادش از بین رفته و میگه دیگه نمیتونم عاشق بشم حتی بهم گف عاشقی را توبه کردم لعنتی دیر امدی😞 نمیدونم چیکار کنم دوسشم دارم خیلی هرلحظه ب فکرشم رابطه ام داشتیم..
بلافاصله ک نه.. بار دوم ک باهم بودیم همونموقع حالش ی جوری بود و حتی راجع بش باهام حرف زد همونجا و بعد دو سه روز ک من اومدم خونمون و اونم رفت خونشون بهم گف من لیاقت دوس داشته شدن ندارم من هرزم و فلان ببا جدا شیم من خیلی ناراحت شدم گفتم نرو و اینا لی خدافظی کردیم بعد دو روز برگشت و دوباره خودش رفت😑 اصن تعادل نداره