2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1727 بازدید | 137 پست
ما نفری  سی چهل کیلو ی جا میخریم، که سبزی خوردکن نکشید خوردشون کنه، دیگه میدیم بیرون

چهلدکیلوو😯😯.

ن من مثلا تابستون ۲۲کیلو گرفتم ک با همون خرد کردم.

بعد از چند ماه دوری از نی نی سایت باز اومدم😃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس: همزن برقی ابمیوه گیری زودپز چن کاره چای ساز  ماکرویوو اینا تا الان تصویب شد بخرم دیگ ...

مایکروویو نخر، اشعه های مضر دارن، 

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

چهلدکیلوو😯😯. ن من مثلا تابستون ۲۲کیلو گرفتم ک با همون خرد کردم.

آره، آخه هرروز هرروز نمیتونم بخرم و خورد کنم، قرمه سبزیم زیاد میخوریم

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

سبک زندگی شما شبیه به سبک زندگی مادرتون میشه

من چرخگوشت نخریدم چون گوشت چرخ نمیکنم حاضری میخرم

سبزی خردکن نخریدم

چای‌ساز و تستر نخریدم

مخلوط کن و پلوپز و گوشتکوب برقی استفاده میکنم

جارو شارژی نخریدم خوشم نمیاد (برعکس من، مادرشوهرم جارو شارژی مورد استفاده‌شه)

تخم مرغ آبپز کن سمتش نرفتم تو ظرف آبپز میکنم

ماشین ظرف‌شویی خوبه بخر اگه تونستی

میوه خشک‌کن نخر

ولی میگم اینا بسته به سبک زندگی‌تون داره

من به نظرم ماکروفرمم استفاده نمیشه

چرخ خیاطی هم نخریدم

متاسفانه هرچی رو که ممد نبود و ندید، ما هستیم و داریم با کیفیت ۱۰۸۰ می‌بینیم!!
پس: همزن برقی ابمیوه گیری زودپز چن کاره چای ساز  ماکرویوو اینا تا الان تصویب شد بخرم دیگ ...

اگ سماور داری یا کتری قوری چایی ساز باز استفاده میکنی؟من چایی ساز خریدم سماور نخریدم

قد ۱۶۰  وزن اولیه ۶۴  وزن فعلی ۶۰  وزن هدف ۵۰ تاپیک سیتارا جونیم😘
سبک زندگی شما شبیه به سبک زندگی مادرتون میشه من چرخگوشت نخریدم چون گوشت چرخ نمیکنم حاضری میخرم سبز ...

منم جارو شارژی نخریدم ولی جارو برقیما خوب برداشتم

قد ۱۶۰  وزن اولیه ۶۴  وزن فعلی ۶۰  وزن هدف ۵۰ تاپیک سیتارا جونیم😘
اره نظر خودمم همینه با ی همزن برقی

من اصلا از همزن استفاده نمیکنم فقط اینایی که نوشتم به‌کارم اومد و ازشون استفاده میکنم، ایشالا به سلامتی و دل خوش بری سر زندگیت 

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
بله هس

راصی هستی عزیزم؟چندساله داری قدرتش خوبه

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...