2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1727 بازدید | 137 پست
چه خوب  مرسی از راهنماییت  چون گاز میخوام طرح فر بگیرم این گزینه خوبیه

آره منم دقیقا کار تورو کردم 

گازمو طرح فر برداشتم و به جاش یه مایکروویو خریدم 

البته من 2 سال و نیم پیش عروسی کردم 😄

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

باید ببینی چه مِنو هایی داره واسه من توش کیک و خورشت و برنج هم میشه درست کرد. 10 کاره اس احتمالا وا ...

داره آره ولی گذاشتم ته کابینت 😐😐ب دردم نمیخوره 

بعد از چند ماه دوری از نی نی سایت باز اومدم😃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دم شوهرت گرم  مگه مردها این کاررو شروع کنن

عقدم وسایلمو بردم چیدم خونم شوهرم ی سریاشو برد پس داد گفت لازم‌نیست واقعا د‌یگ مردا بیشتر ب فکرن هیچ چیز تزئینی نزاشت بخرم برای میز جزیره ام ۴ تا صندلی خریدم دوتاشو برد پس داد گفت دو نفریم کسی اومد سفره پهن میکنیم چینی نزاشت بردارم گفت ارکوپال بسه 

قد ۱۶۰  وزن اولیه ۶۴  وزن فعلی ۶۰  وزن هدف ۵۰ تاپیک سیتارا جونیم😘
داره آره ولی گذاشتم ته کابینت 😐😐ب دردم نمیخوره 

خسته نباشی، ولی توش یه بار خورشت قورمه سبزی بذار واقعا معرکه میشه😍😋 من توش عدسی و خوراک لوبیا و... هم درست کردم لذیذ میشه. خواستی امتحان کن😃

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

خسته نباشی، ولی توش یه بار خورشت قورمه سبزی بذار واقعا معرکه میشه😍😋 من توش عدسی و خوراک لوبیا و... ...

فدات😅

اره شنیدم خوب میشه واجب شد از ته کابیت بکشم بیرون😋

من اینا رو خریدم..ماکروفر...همزن برقی ..چای ساز...پلوپز...ابمیوه گیری..غذاساز..چرخ‌گوشتی  ... اتو ساده بلانزو خریدم چرخ خیاطی خریدم اسنک پز خریدم گوشت کوب برقی خریدم

سماور نخریدم پنکه نخریدم سبزی خورد کن نخریدم کباب پر نخریدم...قهوه ساز نخریدم 

قد ۱۶۰  وزن اولیه ۶۴  وزن فعلی ۶۰  وزن هدف ۵۰ تاپیک سیتارا جونیم😘
خسته نباشی، ولی توش یه بار خورشت قورمه سبزی بذار واقعا معرکه میشه😍😋 من توش عدسی و خوراک لوبیا و... ...

اره عکسشو بزار منو لایک کن بببینم از بره منه

فدات😅 اره شنیدم خوب میشه واجب شد از ته کابیت بکشم بیرون😋

آره امتحان کن ضرر نداره 😉 میگم واسه تو هم سنگینه؟؟ من جا هم واسش ندارم مجبورم بذارم روی یخچال وقتی هم استفاده میکنم باید بذارم رو زمین 😐😶 کمرم درد میکنه هی برمیدارم و میذارم سرجاش

پلو پز؟

از این جی پاس هایی که بچه ها میگن اما توش برنج هم میشه درست کرد. در کل زود پز برقی چند کاره اس