2789
عنوان

جهیزیه

1727 بازدید | 137 پست

بچه ها کدوم لوازم برقی رو برای جهازم بگیرم؟

شوهرم گفته وسیله اضافه نگیر ک الکی بزاری گوشه اشپزخونه 

بنظر شما کدوما ضروری تره؟

اندکی شعر و عالمی از عکاسی💥🎆📷

اونایی که خونه مامانت داری و استفاده میکنین 

میشه یه صلوات مهمونم کنی 😊  ، ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ ، خدا جونم واسه داده هات و نداده هات هزار مرتبه شکررررت 🙏🙏🤗🤗

مونده ب استفادت ..مثلا من از برقی هام فقط آبمیوه گیری و چرخ گوشت و همزن ب دردم خورده.

یکی دیگه پلوپز استفادشه..یا یکی فقط با چای ساز چای میخوره

بعد از چند ماه دوری از نی نی سایت باز اومدم😃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راست گفته .

ببین چی ها بیشتر به سبک زندگی شما لازمه .

مثلا برای من قهوه ساز لازمه ولی ممکنه کسی سال به سال یه فنجون قهوه نخوره.

از اون ور من ۱۰ ساله ازدواج کردم ولی حتی یه پیمانه برنج توی پلو پز نپختم مونده روی دستم !

تو قابلمه میپزم 

و...

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

پلوپز اگه شاغلی به دردت میخوره

چای ساز

ابمیوه گیری

مخلوط کن

گوشتکوب برقی

اگه اهل اسنکی اسنک ساز

ماکروویو

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍                                                                       
چرخ گوشت توستر چایساز آسیاب غذا ساز ساندویچ ساز(برای من ضروریه)  هم زن برقی

مثلا چرخ گوشت برای من ضروری نیست . گفتم ده ساله ازدواج کردم . در این ده سال جای خالیش رو حس نکردم .

استارتر باید به سبک زندگی خودشون نگاه کنه

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

واسه من اینا بیشترین کاربرد رو داشتن :همزن برقی کاسه دار، زود پز دیجیتال، غذاساز و مخلوط کن هم نسبتا کاربردی بود. اما مایکروویو یا توستر بنظرم داشتنش خیلی خوبه من یکی که خیییلی استفاده میکنم 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

غذاساز چندکاره بگیر ساندویچ ساز سرخ کن جیپاس پلوپز چایی ساز توستر من خیییلی بااینا کار میکنم ...

ببخشید جیپاس چیه خواهر 🙈