2777
2789
عنوان

فولیکول تپل

149 بازدید | 8 پست

سلام ..خانوما من امروز12پریودیم ..رفتم سنو فولیم24بود  خاسنم برم پیش دکترم  نبودش رفته مرخصی..دیگه خودم یدونه امپول هاچ سی جی گرفتم واسه ازاد سازی..داروخونه بهم گفت معمولا دوتا میزنن ولی مت ماه قبلم یکی زدم...یکی خریدم ..یکی کافیه دیگه؟؟یعنی باردار میشم این ماه؟؟دعام میکنید؟؟

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕

شانس بارداری تو هر ماه کمتر از ۲۰ درصده

ایشالا این ماه باردار بشی

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دونه کافی دیگه 

پاهاتو ده دیقه بده بالا و زیر کمرت بالش بزار 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
شانس بارداری تو هر ماه کمتر از ۲۰ درصده ایشالا این ماه باردار بشی

ایشالله عزیزم مرسی

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕
من فولیکول ندارم☹️

دارومصرف میکنی؟مم سیاهدونهووعسل زیاد میخورم

یه دونه کافی دیگه  پاهاتو ده دیقه بده بالا و زیر کمرت بالش بزار

باشه عزیزم مرسی

هیچی گلم. قصد بارداری ندارم. حیلیا میگن ممکنه جلوگیری کنی باردار نشی دیگه

اره چقد شما دل داری...من قصد بارداوی نداشتم تا فهمیدم تنبلی دارم افتدم دنبال درمان جلوگیریم گذاشتم کنار شش ماهم بود عروسی کرده بودم