2777
2789
عنوان

ترو خدا کمک بچم

114 بازدید | 16 پست

۴ماه و ۲۰ روزشه دیروز واکسن ۴ ماهگیشو زدیم از صبح امروز هرچی میخوره بالا میاره طفلی گشنشه شیر خودم میخوره بعد زرد رنگ بالا میاره شیر خودمو میخوره خودمم چیز مشکوکی نخوردم ک بهش نسازه

از چی میتونه باشه بااین وضع کروناااا میترسم ببرم دکتر

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تلفنی با دکترش حرف بزن خب ،،ممکنه عوارض واکسن باشه ،،استامینوفن زیاد ندادی بهش ؟

ممکنه ازون باشه؟ب موقع و ب اندازه دادم شب اما فک میکنم یکم زیادی بود شوهرم داد از صبح ۴و ۵ بار پشت هم بالا اورده شدید زرد رنگ الانم گشنشه اما میترسم شیر بدم

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

همینایی که اینجا داری میگی

اخه تلفنی ک جواب نمیدن میگن بیار اینجا

اره.همینایی که الان گفتی.

عزیزم تلفنی جواب نمیدن که

اخه تلفنی ک جواب نمیدن میگن بیار اینجا

اتفاقا جواب میدن

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
اتفاقا جواب میدن

نمیدونم تاحالا اینکار نکردم تلفن مطبش دارم ک منشی جواب میده از منشی باید بپرسم؟

عزیزم تلفنی جواب نمیدن که

خب منشی مگه نداره.از اون بپرس اگه بلد باشه جواب میده وگرنه میره از دکتر میپرسه.الان تو این وضعیت کرونا بنظرم وظیفشه که تلفنی هم پاسخگو باشه

منتظرم...منتظر شنیدن کلمه مامان از زبون یه فسقلی😍من قراره مهربون ترین مامان دنیا بشم پس زودتر بیا جوجه 😉 واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست😢
نمیدونم تاحالا اینکار نکردم تلفن مطبش دارم ک منشی جواب میده از منشی باید بپرسم؟

بگو از دکتر سوال دارم یا به دکتر وصل میکنه یا خودش سوالت و منتقل میکنه

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
ممکنه ازون باشه؟ب موقع و ب اندازه دادم شب اما فک میکنم یکم زیادی بود شوهرم داد از صبح ۴و ۵ بار پشت ه ...

استامینوفن مسمویت میاره ،،چرا اضافه دادی،،بچکون تو قاشق بهش بده ،، 

خدایا مواظب عزیزانم باش🌻🌻لطفا برا سلامتی بچه هام صلوات بفرست