2777
2789
عنوان

گناه

216 بازدید | 16 پست

سلام دوستان ، دیروز اتفاقی پیش اومد ک عصبانی شدم و ب پدرو مادرم توپیدم و بد خلقی کردم، با اینکه توبه کردم و استغفار به درگاه خدا ، حس میکنم خدا من رو نمیبخشه ، 😭 از پدرو مادرمم عذرخواهی میکنم ، ولی باز با این حال حس میکنم خدا من رو نمیبخشه 😭ایا واقعا من گناه نابخشودنی مرتکب شدم؟؟واقعا نمیبخشه من رو ؟؟

و اینکه منظور از گناهانی ک میگن دعا و حاجت رو برمیگردونه چیه؟؟ 

واقعا نه به خاطر حاجتم ولی ب طور کلی به خاطر رفتار بدم با پدرو مادرم خیلی پشیمونم خیلی ناراحتمدوست ندارم باهاشون بدرفتاری کنم 

از طرفی هم من حاجت مهمی هم دارم ک خیلی خیلی التماس خدارو کردم ک بهم بده ، ایا با این رفتارم خدا حاجتمو برگردوند؟؟😭حس میکنم خدا از این طریق من رو نمیبخشه 

چیکار کنم نمیتونم اروم باشم قلبم اروم نمیگیره😭اصلا حس خوبی ندارم حالم بده دلم میخواد بمیرم اگه واقعا خدا بخواد نبخشه و مجازات کنه منو 😭

توبه کن و برو از دل پدرمادرت در بیار

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر و مادر ک از بچه چیزی ب دل نمیگیرن 

دلتو بد نکن

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

عزیزم خدا توبه پذیره ،هزاران توبه گر چه بشکستی ببینم من تورا از درگهم راندم،که می ترساندت از من ،به پیش آور دودست خالی خودرا بازبان بسته ات کاری ندارم لیک غوغایه دل بشکسته ات را دوست میدارم ❤❤

خدایا خودت بهترین ها رو واسم رقم بزن،🥰.
اینقدر به خودت استرس وارد نکن،داری به خودت ضربه میزنی یه اشتباهی کردی تموم شد،سعی کن جبران کنی  ...

نمیدونم چرا انقدر دل چرکینم 😭 خدا بخشنده اس ولی نمیدونم چرا حس میکنم نمیبخشه و دعامم برمیگردونه😣

وااای من انقد ب مامانم توهین میکنم انقد فوش میدم بخدا کلن منو مامانم مث دوتا هوو ایم

ینی دلیل براورده نشدن حاجتم اینه؟؟😢

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
وااای من انقد ب مامانم توهین میکنم انقد فوش میدم بخدا کلن منو مامانم مث دوتا هوو ایم ینی دلیل براور ...

فحش به مادر؟؟؟؟😲🤤

نکن گناه داره .برکت از زندگیه ادم میره.ازین به بعد مهربون باش باهاش.خدایی نکرده به لحظه ای فک کن که دیگه نمیبینیش.

فحش به مادر؟؟؟؟😲🤤 نکن گناه داره .برکت از زندگیه ادم میره.ازین به بعد مهربون باش باهاش.خدایی نکرده ...

اخه اونم خیلیییی اذیتم میکنه،مثلن یبارزدتوگوشم منم برگشتم یکی خابوندم زیرگوشش

ولی بابام باهام خوبه منم کلی دوسش دارم وبش احترام میزارم

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️