2777
2789
عنوان

شکایت

444 بازدید | 10 پست

خانوما عدم رعایت بهداشت یه نانوایی رو باید به کجا اطلاع بدیم ؟؟ ؟

اینکه همش مسخره میکنه و با دستی که پول میگیره نون میده و...

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎

ازش نون نخر نانوای ما با اینکه رعایت میکنه بازم من نونو میذرم تو اون توستر داغ شه بعد مصرف میکنم

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

🔸پلمب ۱۱ نانوایی متخلف با هدف کنترل کرونا

معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

🔹۱۱ نانوایی متخلف با هدف کنترل بیماری کرونا در حوزه نظارتی این دانشگاه پلمب شد.

🔹با توجه به بحران به وجود آمده، نظارت بازرسان بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به ویژه نانوایی‌ها در مشهد و شهرستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ساعات اداری و غیر اداری شدت گرفته  و گزارش تخلفات به صورت روزانه به ستاد مرکزی معاونت بهداشت اعلام می‌شود.

🔹شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی موضوع را به شماره‌های ۱۹۰، ۱۹۱ یا ۴۰۳۰ اطلاع دهند./وبدا

@Akhbarmashhad

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ازش نون نخر نانوای ما با اینکه رعایت میکنه بازم من نونو میذرم تو اون توستر داغ شه بعد مصرف میکنم

آخه من نخرم چهارنفر ساده میخرن بیماری رو گسترش میده با این کارش میخوام اطلاع بدم

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎
آخه من نخرم چهارنفر ساده میخرن بیماری رو گسترش میده با این کارش میخوام اطلاع بدم

ی شماره ای بود تو یه کانالا تلگرام دیدم یادم نیس اگه پیدا کنم میذارم برات

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا