چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
🛑خبر مهم 🛑 در مورد شهاب سنگی که ناسا در موردش می گویید و مخفی کاریهایی را هم به دنبالش انجام د ...
🤐 طارق بودنش رو حالا از کجا متوجه شدند؟ عزیزم هیچ وقت این مطالب رو نه نشر بدید و نه اهمیت ، ما وظیفمون عمل به تکلیف هست ، تکلیف یعنی خوب بودن ، درست و انسان بودن ، مومن بودن ، مهیا بودن برای ظهور ، تلاش برای پاک بودن خودمون و جهان اطرافمون ، مابقی دست خداس ، این ستاره طارق هست یا نه ، ظهور الان هست یا نه ، هیچ کدوم فرقی نداره .
در مورد خوردن این شهاب سنگ به زمین هم قطعا خیییییر نمیخوره .
ما به روایات اهل بیت ایمان داریم ، تا قبل از ظهور امام زمان و تجربه ی زندگی سراسر عدالت و روشن و شیرین در سایه ی حکومت ایشون برای سراسر جهان هیچ اتفاقی برای این زمین نمیفته انشالله
واقعا با شهاب سنگ مردن کلی کلاس داره شرف داره به ننگ کرونا حداقل روزای اخر می تونیم بریم دیدن خانواده نه اینکه با حسرت دیدنشون بمیریم
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن