2789
گفته قسمتی ازشهاب سنگ

یا میمیریم یا کر میشیم خب

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

🛑خبر مهم 🛑 در مورد شهاب سنگی که ناسا در موردش می گویید و مخفی کاریهایی را هم به دنبالش انجام د ...

🤐 طارق بودنش رو حالا از کجا متوجه شدند؟ عزیزم هیچ وقت این مطالب رو نه نشر بدید و نه اهمیت ، ما وظیفمون عمل به تکلیف هست ، تکلیف یعنی خوب بودن ، درست و انسان بودن ، مومن بودن ، مهیا بودن برای ظهور ، تلاش برای پاک بودن خودمون و جهان اطرافمون ، مابقی دست خداس ، این ستاره طارق هست یا نه ، ظهور الان هست یا نه ، هیچ کدوم فرقی نداره . 

سلام😊 

در مورد خوردن این شهاب سنگ به زمین هم قطعا خیییییر نمیخوره .

ما به روایات اهل بیت ایمان داریم ، تا قبل از ظهور امام زمان و تجربه ی زندگی سراسر عدالت و روشن و شیرین در سایه ی حکومت ایشون برای سراسر جهان هیچ اتفاقی برای این زمین نمیفته انشالله

سلام😊 
ها عامو میگن میخوا بخوره ازمون تیرشه تیرشه بیشیم اقد اقد   پخش و پلا بیشیم    

شیرازی هستی؟

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
خدا کنه دیگه مشکلی پیش نیاد

واقعا با شهاب سنگ مردن کلی کلاس داره شرف داره به ننگ کرونا حداقل روزای اخر می تونیم بریم دیدن خانواده نه اینکه با حسرت دیدنشون بمیریم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

کجاش سخته اخه بانو

به خدا استرس کشت منو

بلدی یه راه بگو 

دیگه درموندم 

خیلی ضعیف  شدم تو دو هفته ۴ کیلو کم کردم 

هیچی اشتهام نمیکشه بخورم 

کلن تهوع و بی خوابی و بی اشتهایی 

هر کاریم میکنم جواب نمیده

درخواست🚫