2777
2789
عنوان

گلوم درد میکنه

611 بازدید | 40 پست

خانمها من از صبح گلوم درد میکنه نه اونطور که نتونم اب دهانم رو قورت بدم نه خیلی کم که به زور درد رو احساس کنم 

دمای بدنم یه بار  ۳۷/2 و آخرین بارم ۳۷/۵ بود 

نه بدنم درد دارم نه سردرد 

نه گرفتگی بینی نه درد قفسه سینه

به نظورتون سرماخوردگیه یا کورنا

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔

من الان گلو درد شدم 😭😭

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من حدود۳هفته هست ک گلوم اینطوریه

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
چاییدی بستتی جونم چیزی نیست نترس

بخدا زندگی من شده پر از ترس 

نمیدونم والا مدام تب بدنمو میگیرم

ولا سرماخوردگیه یه گلو درد خفیف سادس به نظر چیز جدیه نمیاد😐

امیدوارم اخه امروز تنش عصبی داشتم کلی داد زدم

من از صبح اینجوری شدم

والا م تنها نیستم خواهرمو دوستمم اینطورن خیلیا گلوشون اینطور شده

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

منم گلوم درد گرفته الان.نمیدونم چی بگم.زن دایی ام کرونا گرفته تب داشت و پایین نمیومد رفته ازمایش داده مثبت بود.اما سرفه زیادی نمیکنه.اما یکی دیگه کرونا گرفته‌وای چه صدایی درست کرده که نگوووو

اینقد فاز بد برندار عزیزجون

فک کنم به خاطر تغییر هوای شهرمونه 

پریروز هوا عالی بود منم پکیج رو کم کردم سرگرم کار خونه شدم 

تا دیشب که کمی سرد شد از تنبلی پکیج رو زیاد نکردم 

نصفه شبم که از سرما لرز گرفتم حتی نمیتونستم حرف بزنم شوهرم بهم یه پتو اضافی بده تا صبح فک کنم سرما خوردم