اونی که تاپیک عکس عروسی گذاشته بود چرا ترکید پس سرکاری بود؟
از صدای گذر آب چنان فهمیدم ؛تندتر از آب روان عمر گران میگذرد ... زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست ... آرزویم این است ؛ آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست ...
ولی زبان کردی وترکی مگه حالاچیه به رخ مامیکشن منکه هرچی مبگن فهمیدم بااینکه فارسم فقط مامانم کرده او ...
والا بوخودا
هلوووو آی ام ندا😂
از صدای گذر آب چنان فهمیدم ؛تندتر از آب روان عمر گران میگذرد ... زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست ... آرزویم این است ؛ آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست ...
نمیدونم یهو یجوری شدم تنهام هستم یه روز درمیون شوهرم سرکاره تا صبح بیدارم نمیتونم بخوابم همش حس میکنم بخوابم عزارئیل میاد بالا سرم جو خونه برام سنگین میشه دست خودمم نیس🙁
ما به رخ نکشیدیم قشنگم فقط چون دوستم کورد بود به زبون خودمون حرف زدیم❤️
شوخی میکنیم عشقم 😘😘
نمیدونم یهو یجوری شدم تنهام هستم یه روز درمیون شوهرم سرکاره تا صبح بیدارم نمیتونم بخوابم همش حس میکن ...
نه عزیزم خدا نکنه فدات شم این چه حرفیه ...تلقینه
-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟ +شاش😅😅😐😐 من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن.. ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
خب قضیه شما با اون خانوم خیلی فرق میکنه...ایشون مقصرن نه من
-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟ +شاش😅😅😐😐 من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن.. ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭