2777
2789
عنوان

عکس عروسی🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 115 پست
ناراحت نشین ولی راست گفته😊،من تاپبک عکس دوست دارم ولی نمیرم کوکوکنم وایناانلاین دوسه دقیقه وایمیستم ...

من بخدا کو کو نکردم داشتم نگا میکردم دیدم هی میگه آماده آید حاضرین بعد نوشتم چقدر سطح فرهنگت پایینه ...اینجا یه فضای مجازیه ..هر تاپیکی که دوست داری میری تبادل نظره ..وقتی خودشون میان میگهن نظر بدین

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحت نشین ولی راست گفته😊،من تاپبک عکس دوست دارم ولی نمیرم کوکوکنم وایناانلاین دوسه دقیقه وایمیستم ...

باهاشم بحث نمیکنم😉لیاقت نداره کسی که بیشارازیه صفحه معطل کنه

متاسف نباش متحیرباش تغییرکن وتغییرده(جمله ای ازخودم☺)
قوربانت کوردی کرماشانم

خوانکا باوان 😘 هربژی 😍

Xoşimewêy bawanim...💜🌸💜           wekû gilêney çawim...💜🌸💜               min bêto bûnim niye...💜🌸💜             buyte pênasa û nawim...💜🌸💜               ez keça kurdim ez ☀keça çîyayên ☀zagrûsim.gûll weî li serim .☀avrişim le berim☀.ez  keça kurdim☀.🍃☀çavên min pir  xîretin💜☀ez keçaser çiyanim🌼.ŕeng aĺayê me kesk û sor û zrin. keça kurdim✌şervanim tifeng le şanim🌷 ez agirim🔥kurmancim,ez soranim,ez guranim,ez kelhûrim,ez lekim'ez zazaim,ez faîylîm,ezlurim ,ez kurd û ❤kurdistanim❤ ez kurdim dewleta xûwe dixazimez keça mîdya û madim ☀  ez ne arîyaîme ez ne erbim eka şakistanîme ez keça kurdim ez ser blindim ez şêrim aĺa ye min kesk û sûr û spî û zere  .ta dêmirim he dbejîm 2+2=1                                      berxedaan jjîyane ✌                             ser hildan jîyane✌.                               🌸 KURISTAN BAWNE🌸
حالا یه وقتایی تاپیک میزد نمیدونی چه جمعیتی برا صحبت کردن باهاش له له میزدن ...

من بخدا اینجا باکسی مشکلی ندارم حتی خیلیا اینجا بهم میگن خیلی حرفات آرام بخشه..ولی واقعا از این کاربر لجم گرفت کارش خیلی زشت بود

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
شه و خوش گیانکم❤️❤️😙

دیگه داره حسودیم میشه 🙁منم دلم خواست چقدر قربون صدقه هم میرین

از صدای گذر آب چنان فهمیدم ؛تندتر از آب روان عمر گران میگذرد ... زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست ... آرزویم این است ؛ آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست ...
من بخدا کو کو نکردم داشتم نگا میکردم دیدم هی میگه آماده آید حاضرین بعد نوشتم چقدر سطح فرهنگت پایینه ...

ببین تهش که بری باهاش بحث کنی اون تعلیق شه یاتوچه سودی داره من خودم سه تاکاربری دارم این قطع شه یراغ بعدی اون بازبعدی و...پس نه بحث کن نه کوکواعصابت روراحت بزار😉صفحه اول نزاشت بدون سرکاری

داره اذان میده یهو دلم گرفت🥺

از صدای گذر آب چنان فهمیدم ؛تندتر از آب روان عمر گران میگذرد ... زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست ... آرزویم این است ؛ آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست ...
ببین تهش که بری باهاش بحث کنی اون تعلیق شه یاتوچه سودی داره من خودم سه تاکاربری دارم این قطع شه یراغ ...

بله گلم شما درست میگین ..ولی یه عده ای اگه تعلیق بشن میفهمن که نباید اشتباه کنن

دیگه داره حسودیم میشه 🙁منم دلم خواست چقدر قربون صدقه هم میرین

ولی زبان کردی وترکی مگه حالاچیه به رخ مامیکشن منکه هرچی مبگن فهمیدم بااینکه فارسم فقط مامانم کرده اونم خراسان،خیلی بلدین انگلیسی بحرفین☺☺☺

😅 قربون شمام برم انقد مهربونی😚😚😚

😂خدانکنه عشقمممم ووویییی دلم قنج رفت برات😍😍😍❤❤❤❤

داره اذان میده یهو دلم گرفت🥺

چرا