اونی که تاپیک عکس عروسی گذاشته بود چرا ترکید پس سرکاری بود؟
از صدای گذر آب چنان فهمیدم ؛تندتر از آب روان عمر گران میگذرد ... زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست ... آرزویم این است ؛ آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست ...
قصد توهین ندارم ولی بعضیا سیو میکنن از اذیت کردن خوششون میاد
اوه🤐بترکن الهی
از صدای گذر آب چنان فهمیدم ؛تندتر از آب روان عمر گران میگذرد ... زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست ... آرزویم این است ؛ آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست ...
-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟ +شاش😅😅😐😐 من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن.. ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟ +شاش😅😅😐😐 من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن.. ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
کاربریکم غیرفعال بو 😄منیش خوشحال بوم چاوکم دلم تنگ بو بخوا😆
ای شکور ک هاتیو گیان زو زو وره دیار به 😂
Xoşimewêy bawanim...💜🌸💜 wekû gilêney çawim...💜🌸💜 min bêto bûnim niye...💜🌸💜 buyte pênasa û nawim...💜🌸💜ez keça kurdim ez ☀keça çîyayên ☀zagrûsim.gûll weî li serim .☀avrişim le berim☀.ez keça kurdim☀.🍃☀çavên min pir xîretin💜☀ez keçaser çiyanim🌼.ŕeng aĺayê me kesk û sor û zrin. keça kurdim✌şervanim tifeng le şanim🌷 ez agirim🔥kurmancim,ez soranim,ez guranim,ez kelhûrim,ez lekim'ez zazaim,ez faîylîm,ezlurim ,ez kurd û ❤kurdistanim❤ ez kurdim dewleta xûwe dixazimez keça mîdya û madim ☀ ez ne arîyaîme ez ne erbim eka şakistanîme ez keça kurdim ez ser blindim ez şêrim aĺa ye min kesk û sûr û spî û zere .ta dêmirim he dbejîm 2+2=1 berxedaan jjîyane ✌ ser hildan jîyane✌. 🌸 KURISTAN BAWNE🌸
پیجشو بذارین کاش همه بریزیم سرش تا دیگه سرکار نذاره کسیو😂