2777
2789
عنوان

کروناااا

381 بازدید | 23 پست

سلام دوستان شبتون به خیر

من کلا ادم استرسیم چند روزیه فلوکستین شروع کردم و به دنبالش تپش قلب دارم از ترس کرونا وگلو دردم وتپش قلبی ک حالت تنگی نفس میده ۳بار رفتم دکتر گفت چیزی نیست ولی باز امشبم قفسه سینم یکم درد گرفته نمیدونم میتونه کرونا باشه؟؟ چون من راحت عفونتای زنانه پشت هم میگیرم میترسم سیستم ایمنیم خیلی ضعیف باشه..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بخاطر استرس و اينكه بهش زياد فك ميكني منم دقيقا تنگي نفس دارم و گلودرد ولي رقتي بهش فك نميكنم اوك ...

اره منم همینم ولی دکتر گفت واقعا گلوت ملتهبه ولی من سرما هم اصلا نخوردم..

خواهر منم وسواسی شد رفت دکتر بعد بهش گفت گلوت ملتهب هست الان هیچیشم نیست الکی میگن دکترا

منم بار اخر وسواسم کار دستم داد😔 زنگ زدیم اورژانس اومد بهم خندید بعد گف میخوای میبریمت بیمارستان منم رفتم ولی فضای بیرونش چک میکردن بعد گف الکی اومدی الان اینجا گرفتی ازون موقع همش استرس اون روزو دارم😭😭😭 وگرنه همش قرنطینم

همون دم در تب سنج دیجیتالی گذاشتن برات؟

اره یه گیره هم زدن به انگشت اشاره م فکر کنم بخاطر ریز فاکتورها اورژانس هم یچی کرد تو گوشم واسه تب

از اون نگرفته باشم؟؟؟؟😭😭😭😭😭

اره یه گیره هم زدن به انگشت اشاره م فکر کنم بخاطر ریز فاکتورها اورژانس هم یچی کرد تو گوشم واسه تب & ...

نه از راه گوش تقریبا امکان انتقال صفر هست در ضمن این ویروس ۴۰۰ نانو هست یعنی سنگینه اصلا تو هوا نیست زود میوفته زمین پس نگران نباش چند روز میگذره؟