2821
2789
عنوان

دارم دق میکنم..💔

287 بازدید | 12 پست

دلم خیلی گرفته،دم عیدی شوهرم بیکار شد شرکتی ک کار میکرد بودجه کم اورد ورشکست شد،عید ب جهنم،یک سال و نیمه عقدم،دارم سکته میکنم خدایا الان تو این وضع تو این بحران کار از کجا گیر بیاریم😭😭💔💔💔💔💔

✅مشکل عزیزخدای من خیلی بزرگتر از توست💪💪

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امضات😊نگران نباش عزیزم همه چی درست میشه اگه امکانش هست براتون بذارین کرونا تموم بشه بعد یکم جو آروم تر بشه درخواست بدین برای کار ایشالا به حق حضرت مهدی مشکلتون رفع میشه و یه کار خیلی بهتر پیدا میکنین

لعنت به قادسیه

فعلا بگو بشینه تو خونه تا اوضاع به امید خداااا درست شه حتما کار پیدا میکنه غصه نخور  توهم بهش ...

من خودم دارم دق میکنم چجوری دلداریش بدم اخه😭😭

امضات😊نگران نباش عزیزم همه چی درست میشه اگه امکانش هست براتون بذارین کرونا تموم بشه بعد یکم جو آروم ...

بخدا از وقتی ازدواج کردم همش ی مشکل بزرگ پیش میاد،این یکی حل میشه یه بزرگتر میاد،دیگه دارم ناامید میشم

ان شاءالله خداکمکتون کنه 😞🎈

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫
بخدا از وقتی ازدواج کردم همش ی مشکل بزرگ پیش میاد،این یکی حل میشه یه بزرگتر میاد،دیگه دارم ناامید می ...

سلام. بیمه بیکاری که بهشون تعلق میگیره؟  ما از حکمت کارای خدا بی خبریم. ان شا الله خیره. 

شما هم هر روز سوره یس رو بخون مطمئن باش مشکل ازدواجتون حل میشه

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 
مرسی عزیزم😔

غصه نخور خدابزرگه🥰🎈

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫