2777
2789
عنوان

طلاق یا سازش

16703 بازدید | 417 پست

سلام.. اسمم هنگامه هست 22 سالمه. خانوادم فقیر هستن و من بایه آقایی ک وضعییت مالیش نسبتن خوبه 4سال پیش ازدواج کردم (خانوادم مخالف بودن فرار کردم باهاش) شغلش نفتکش داره و تو شرکت نفت مشغوله. ولی متاسفانه نمیدونستم آقا مشروب میخوره چندبار قهر کردم رفتم خونه مامانم قول داد دیگه لب ب شراب نزنه و من برگشتم خونه ولی بازم ادامه داد.. بعد ازم بچه خواست همیشه مست می‌کرد و با من دعوای بچه می‌کرد مادرشوهرمم میگفت بچه دار بشه درست میشه.. بااصرارشون گذاشتم بچمون بشه وقتی ب پسرم 4 ماهه حامله بودم بازم مست کرد کتکم زد منم دیگه رفتم برا طلاق سه ماه با شکم گنده موندم خونه بابام اونقد التماس کرد قبول نکردم بعد بهم حق طلاق داد و ماشینمون ک ماکسیما بود زد ب نامم منم برگشتم گفتم دوباره ب کاراش ادامه داد راحت طلاق میگیرم.. رفتم خونه همه چی خوب بود بچمو بدنیا آوردم بعد اون دوباره مست کرد رفت با ماکسیما تصادف کرد ماشین داغون شد ولی ب خودش هیچی نشد بعد بخاطر بچه نوزادم تحمل کردم بعد ک خوب شد بازم مست کرد، بعد ماکسیمارو فروخت پرشیا خرید ک هنوز سند ب اسم کسی زده نشده.. الان بچم یکو نیم سالشه ولی شوهرم دو روز یه بتر مست میکنه و اگه چیزی بگم دعوامون میشه.. مست میکنه و خانوادمو فحش میده میگه فقیرین با حرفاش اذییت میکنه.. میگم مگه نمیدونستی ما فقیریم چرا باهام ازدواج کردی میگه غلط کردم.. الان من نمیتونم با این مرد زندگی کنم و نمیتونم از پسرم بگذرم امشب بازم دعوامون شده اصلا حالم خوب نیس دارم برا فردا نقشه میکشم ک چیکار کنم.. میتونین راهنماییم کنین؟ کسایی ک تو این شرایطن چیکار میکنین..

تو شوهرت اعتیاد داره به مشروب

منم اعتیاد داره به خیانت😐

متاسفم کمکی نمیتونم بکنم اوصاع خودم بدتره

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

صد در صد سازش 

خواهرم طلاق چیه تو این اوضاع گرونی؟

مگه نمی بینی دخترا همه موندن 

پسرا زن نمی گیرن 

خوشی زده زیر دلت 

بجنگ برای زندگیت 

طلاق بگیری وضعت بدتر میشه که بهتر نمیشه 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

خیانت؟ بچه داری؟ 

نه

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
صد در صد سازش  خواهرم طلاق چیه تو این اوضاع گرونی؟ مگه نمی بینی دخترا همه موندن  پسرا ز ...

وا عزیزم خوشی داشت که به فکر طلاق نمیفتاد همینجوری یه چیزی گفتیا

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
چقدر مشکل شما هم سخته

کاش میمردم😐