2777
2789
عنوان

موهای بلند

237 بازدید | 18 پست

موهام بلند و پر هست قبل بارداری کراتین کردم الان باردارم کمر دردم حموم رفتنم مکافات دلم نمیاد موهام کوتاه کنم خیلی خرجش کردم ..شما موقع زایمان یا بارداری موهاتون کوتاه کردین؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

کوتاه نکن

گرگ  باش...       هیچی دیگه همین!       اصن به من چه؟!      مرغ باش تخم بزار!  والا!!!   الماس_شب هستم.   یه روز یکی درمورد بی اعتقادیش به خدا تاپیک زد،منم نظر گذاشتم و مخالفش بودم،اما در عین ناباوری کاربریمو تعلیق کردن! #نی_نی_یار_با_دقت😒.  عاشق حیواناتم😍 اگر مسائل روان شناختی/شخصیتی براتون پیش اومد،بپرسید میتونم کمکتون کنم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کوتاه نکن یکی رو بگو کمکت موهات و بشوره

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
کراتین خوبه منم بکنم موهام خیلی خشکو وزه چقد میمونه

من الان دوماهه زدم  خیلی مراقبت میخواد بعدش اما میارزه انگار موهام اتو کشیدم همش 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

باید کوتاه میکردی قبلش بعد کراتین. لعد بچه بیاد سخت تر عم میشه

نمیدونستم باردارم کراتین کردم

برا زایمانم نکنم؟ میرسم  برم حموم؟

آره میرسی موقع زایماهنت بدنت و بشور سرت که تمیزه ولش کن نبود هم به کسی بگو کمکت کنه

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
کوتاه نکن یکی رو بگو کمکت موهات و بشوره

کی میاد تو حموم بعد شامپو باید بزنی موهات حشک کنی  باز ماسک مو باز مکث کنی  باز بشوری بعد اب سرد بزنی 

آره میرسی موقع زایماهنت بدنت و بشور سرت که تمیزه ولش کن نبود هم به کسی بگو کمکت کنه

میترسم با بچه کوچیک نرسم یه ساعت تو حمو م بمونم

حیفم میاد یه تومن هزینه کردم کوتاه کنم

حیفم میاد یه تومن هزینه کردم کوتاه کنم

کوتاه نکن 

چقد شد میشه روش رنگ اینام گزاشت

800کراتین 600پلکس تراپی قبلش رنگ هم نذاشتم نمیدونم چون فرداش بی بی چک گذاشتم دیکه نپرسیدم