2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

صدمیلیون اولش بهشون بایدپرداخت کنیم و بعدازاون ماهانه یک میلیون قسط 

متاهلا که خونه ندارن مقدمتر هستن 

خانومای سرپرست خانوارومجردای بالای سی وپنج سال هم میتونن شرکت کنن 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
🙄ممنون. صد میلیون اگه داشتیم خوب خونه وامدار کم نیس که زحمت میکشن

دقیق باز مطمئن نیستم امروز یکی از کاربرامیگفت توی یکی ازتاپیکای من 

تاپیک یکی مونده به اخرم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

من خودم کارمند وزارت راه و‌ شهرسازی ام

طرح اقدام ملی جهت تأمین ۱۴۰ هزار مسکن برای افراد واجد شرایط(کسایی که فرم ج یا استفاده از تسهیلات دولتی برای مسکن قرمز نباشه،متأهلا و زنان سرپرست و دختران بالای ۳۵سال سن)-ودیعه اولیه ۳۰میلیون-تسهیلات بانکی ۱۰۰ میلیون که توسط دولت به متقاضیان اهدا میشه-سهمیه.ظرفیت و اعلام نام نویسی هر شهر با شهر دیگه فرق میکنه و هر استان زمان‌بندی خاص خودش رو داره...

اگه بازم سوالی هست در خدمتم.

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...
من خودم کارمند وزارت راه و‌ شهرسازی ام طرح اقدام ملی جهت تأمین ۱۴۰ هزار مسکن برای افراد واجد شرایط( ...

ببخشید یه سوال مهم

فقط عهمین سی تومن با قسط اون صدتومن یا بازم باید پول داد؟ اگه آره برای کرج مثلا چقدر باید داد؟

ببخشید یه سوال مهم فقط عهمین سی تومن با قسط اون صدتومن یا بازم باید پول داد؟ اگه آره برای کرج مثلا ...

نه این سی تومن که علی‌الحساب هست.

هر شهری با توجه به فهرست‌بها و قیمت ها فرق میکنه...

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...
من خودم کارمند وزارت راه و‌ شهرسازی ام طرح اقدام ملی جهت تأمین ۱۴۰ هزار مسکن برای افراد واجد شرایط( ...

ببخشید شما اطلاع ندارید ادامه ثبت نام که بخاطر کرونا تعطیل شده کی دوباره شروع میشه؟

آخه سایتش هم میرم هیچ اطلاعیه ای نزده

خدایا تو بساز...خودت بسازی قشنگ تره❤🤩🙃🙏