2777
2789

صلوات بفرست گلم تادلت اروم بگیره. غصه زیاد جز اینکه ادمو پیرکنه هیچی ندارع. من باخودم میگم نهایتا بگیرم خوب میشم انشا...ما نکات بهداشتی را داریم خیلی رعایت مکنیم دیگه بقیش توکل برخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گریه کن حداقل سبک میشی .

خدا بزرگه .نترس .کسی که بمونه خونه .اصول بهداشتی رعایت کنه ان شاالله چیزیش نمیشه. این روزا هم به خیر میگذره ان شالله 

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن 

کرونا اومد تا ب ما یاد بده ک:

چقدر دست دادن با دوستانمون لذت بخش بود و ما ازش بیخبر بودیم.

اومد و یادآور شد:چقدر دورهمی هامون لذت بخش بود و بیخبر بودیم.

چقدر آزادانه و بدون ترس ،معاشرت کردن و گردش و رفت و آمد با مردم ، ارامش بهمون میداد و بیخبر بودیم.

چقدر.... کرونای ریز!حتما همونطور که اومدی ، میری. ولی درسهای بزرگی بهمون دادی که قدر داشته هایی که داشتیم و ارزون هم بود رو از این به بعد بدونیم

عزیزای دل من، صبر کنید وقتی دور از جون اتفاقی افتاد اونوقت براش عزا داری کنین. چرا پیشاپیش به استقبال غم و غصه میرین، چرا روحیه تونو می بازین. الان ک اتفاقی برای خودتو خانواده ت نیفتاده ، برا چی ناراحتی. خدا رو شکر کن. و رعایت کن اینم میگذره.

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

منم دارم دیوونه میشم.اطرافیانم رو هم دیوونه کردم.

امروز شوهرم یکی از دوستاش رو آورده بود برای درست کردن شوفاژ

من کلی سفارش بهش کردم اونم همه رو رعایت کرد

فقط لحظه آخر بهش دست زد واسه تعارف پول

دیوونش کردم.گریه کردم گفتم کرونا میگیریم

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  

نی نی سایت از همه جا بدتر آدمو به استرس میندازه

یکی اومده تو همه تاپیکا هی میگه واسه یه زن حامله که بخاطر کرونا تو کماست دعا کنید

خب منی که باردارم بخدا تپش قلب گرفتم

میخواستم یه چیزی بهش بگم دلم نیومد چون گفت فامیلشونه