2777
2789
عنوان

حرکات زیاد جنین

2270 بازدید | 22 پست

سلام خانما من هفته 25 هستم احساس میکنم جنینم امروز اصلا نخوابیده، خیلی تکون میخوره، طبیعیه؟؟؟ 

تکون نخوره یجور نگرانی تکون زیادم بخوره نگرانی، نمیدونم اخه چیزی راجب زیاد تکون خوردنش نشنیدم شما تجربیاتتونو بگید لطفا🌹

منم همش تکون میخوره  

خدایا اگر گاهی به جای تو درگاه دیگری را زدم ببخش مرا شرمسارم... خدا دوستت دارم 😘😍برای نی نی ام آرزوی سلامتی دارم دخترم عاشقانه دوستت دارم عشق من و بابایی. 😍همسرم و عشق اولم دوستت دارم سالم باشی همیشه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الهی سالم و صالح باشه

و خدا این حس قشنگ و ب منم بده

وقتی میبینم یکی بارداره و جنین تو شکمش تکون میخوره

خیلی حالم دگرگون میشه چقد زیبا و باورنکردنی و هیجانی

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 

ای جان

بیصبرانه منتظر تکون خوردنشم..هفته شونزدهمم‌پس کی ای خدا

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

الهی سالم و صالح باشه و خدا این حس قشنگ و ب منم بده وقتی میبینم یکی بارداره و جنین تو شکمش تکون می ...

ممنون از دعای خیرت عزیزم منم از ته دل دعا میکنم هرچی زودتر این حس قشنگ رو تجربه کنی هم شما هم بقیه منتظرای نینی😍😍😍

ممنون از دعای خیرت عزیزم منم از ته دل دعا میکنم هرچی زودتر این حس قشنگ رو تجربه کنی هم شما هم بقیه م ...

الهی آمین

آدم دوس داره غش کنه واسه این حس❤️

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 
صبح نیمرو ناهارم عدس پلو با کشمش، البته دوتا شکلاتم خوردم صبح  یعنی بخاطر ایناست؟

ناقلاها تا شکلات یا شیرینی میخوریم شیطون بلا میشن. من ک تا شکلات میخوردم کله روزو اشک میریختم از لگداش. 

خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی
ناقلاها تا شکلات یا شیرینی میخوریم شیطون بلا میشن. من ک تا شکلات میخوردم کله روزو اشک میریختم از لگد ...

جدا؟؟؟ احتمالا بخاطر همینه، من ظهر ذوق میکردم الان نگرانش شدم دیگه، خوابم لازمه خب😂